Drenth Strafrechtadvocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ugur

Score

Mijn ervaringen met mr. Drenth In 2006 heeft mr. Drenth mij bijgestaan voor een zaak en er was al gelijk een goede klik en vertrouwen. We zitten nu in 2022 en een aantal rechtszaken verder. Allemaal met vrijspraak als resultaat. Hij heeft het tog echt voorelkaar gekregen. Mijn redder in nood.

10,0

ac

Score

Ik heb een uitstekende ervaring met dit kantoor. Vakbekwaam, behulpzaam en meedenkend. Een aanrader voor iedereen!

10,0

Jalil

Score

Ik heb al meerdere jaren en zaken ervaring gehad met de heer Drenth . Hij is duidelijk, behulpzaam en probleemoplossend. Hij staat sterk in zijn schoenen. Met de heer Drenth aan je zijde op de rechtbank hoef je je geen zorgen te maken.

9,0

Jan Martien

Score

Op advies van ander advocaten kantoren de zaak besproken met Mr Drenth. Wegens zeer ongelukkige omstandigheden was mijn rijbewijs ingevorderd daarmee is hij aan de slag gegaan. Mr Drenth heeft de regie volledig overgenomen en de noodzakelijke stappen uiteen gezet. Uiteindelijk heeft hij ook het OM weten te overtuigen dat het idd een zeer uitzonderlijke situatie betrof. Eind goed al goed.

10,0

Cor

Score

Goed en plezierig contact Inhoudelijk sterk en zeer effectief

10,0

Roel

Score

Dhr Drent (Ronald) is een specialist op en top,zelf durf ik rustig te zeggen beter ga je ze niet vinden. Door Ronald is mijn zaak geen zaak geworden maar is de zaak geseponeerd.hiervoor zal ik hem altijd dankbaar zijn. Ronald is eerlijk en zeer betrouwbaar.

10,0

Peter

Score

Ronald drenth is een super advocaat die zelfs tot s’avonds laat 1 dag voor de zitting nog met de stukken bezig is en zo nodig je de zelfde avond opbelt om je nog wat te vragen of mede te delen. Ronald heeft voor mijn zoon al 3 keer vrijspraak voor elkaar gekregen, dit door de verklaringen van de tegen partij er onderuit te halen ! Dit alles door zijn zeer goed inlezen en het uitwerken van een zaak . Dank je Ronald, je bent een kanjer ! Groet, Peter en Jeffrey

10,0

Jeffrey

Score

Al meerdere keren bijgestaan door Mr. Drenth, zeer betrokken en heel scherp in zijn werk.

10,0

Bart

Score

Mijn ervaring met dhr. Drenth is echt super positief. In zo’n hectisch moment van mijn leven heeft hij mij met mijn strafzaak enorm goed bijgestaan. Zowel emotioneel als fysiek was ik een wrak, hij prikte hier doorheen en wist me scherp te houden. Heeft veel kennis en ervaring wat erg fijn is in zo’n periode, elke pagina van een dossier pluist hij uit en zal niets over het hoofd zien.

10,0

Imke Hanegraaf

Score

Als vriendin van heb ik mij gedurende het proces altijd gehoord gevoelt. Een betrokken advocaat op emotioneel vlak, enorm veel juridische kennis wat mij zekerheid en vertrouwen heeft gegeven. Een advocaat met veel geduld om alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te kunnen leggen. Laat het niet mooier overkomen dan dat het is. Eerlijk, oprecht en levert ondersteuning op maat van zijn cliënt.

1 2 3