DOP advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Martijn IJsendoorn

Score

Langdurig afwikkelingszaak gehad met een klein schadeongeluk dat al sinds Dec 2021 speelt. Ik prijs de doorzettingsvermogen van de advocatenkantoor zeer! Met name Dhr. Douma. Zeer goed geholpen! Zonder zijn inzet was het nooit gelukt!

10,0

JB

Score

Facturen die niet betaald worden lossen we in principe altijd zelf op. Maar soms lukt het niet, ondanks dat we het op verschillende manieren geprobeerd hebben. Daarom hebben we DOP advocaten ingeschakeld. We werden gedurende het traject goed op de hoogte gehouden. Gelukkig is de factuur binnen een kort termijn voldaan zodat deze kwestie afgehandeld is. De kosten zijn verhaald op de tegenpartij. Dus ook hier hebben we geen omkijken meer naar. Een hele fijne samenwerking zo. Mocht het zo zijn dat we dit nog een keer meemaken, dan weten we nu waar we terecht kunnen. Oók dat geeft vertrouwen. Bedankt!

10,0

HP

Score

Mijn ervaring met DOP advocaten is uitstekend. Het contact verloopt plezierig. Ik kan DOP advocaten ten zeerste aanbevelen. DOP advocaten in het kort: doelgericht, daadkrachtig, persistent en steeds correct.

10,0

Eduard

Score

Ik ben hier binnen gekomen met een dossier van 9,5 jaar oud. Geen makkelijke opgave om hier iets van te maken, maar dat is zeker gelukt, naar zeer grote tevredenheid!

10,0

Eric Holthof

Score

Prettig contact, betrokken, telkens vlot gereageerd, deskundig. Ik ben goed geholpen/geadviseerd. Ik heb er goed aan gedaan dat ik contact heb opgenomen.

9,0

Valk

Score

De uitleg is altijd duidelijk en geen moeilijke taal. Snelle communicatie en persoonlijk contact. Als erg prettig ervaren.

10,0

Chantal

Score

Fijn contact, snelle reacties, duidelijkheid

10,0

Paco Serrano

Score

Prima bereikbaar en veel kennis in huis!

10,0

Johan

Score

Korte communicatie, voelt de zaak goed aan en heeft ons goed door het proces geholpen met de juiste insteek.

10,0

Albert

Score

Goede ondersteuning, snelle reacties op vragen en een duidelijke heldere uitleg over de stukken. Oog voor mijn belangen en een goed advies. Betrokken en aandacht voor klant als mens.

1 2