Doen Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Sabine

Score

Ik ben heel dankbaar voor de vakkundige en transparante ondersteuning van Jellien. Als kleine ondernemer was ik echt behoorlijk in paniek om ineens met een bedreigende situatie geconfronteerd te worden. Maar Jellien schakelde snel, communiceerde helder over alle mogelijke afwegingen en bleef op een heel fijne manier in contact. Dat gaf een veilig gevoel en heeft uiteindelijk ook geleid tot rust in de tent.

10,0

k

Score

Prima en deskundig geholpen. Meteen bij eerste telfgesprek al. Het was duidelijk dat iemand met verstand van zaken aan de lijn had. Tarief oké voor bedrijven. Als particulier had ik nog even doorgezocht (om misschien toch hier uit te komen).

10,0

J.E

Score

Wij hebben super fijn gewerkt met DOEN legal. In "Jip en Janneke taal" werden zaken waar wij geen weet van hebben uitgelegd en begrijpbaar gemaakt. Heel erg prettig!

10,0

Ellen

Score

DOEN legal behartigt met grote expertise op een menselijke manier je belangen. Specialist in merkenrecht, warm aanbevolen!

10,0

Joke Davio

Score

Ik had een vraag omtrent het vastleggen van video-content voor een online cursus. Ik had voor mezelf een vaag idee dat het wellicht een goed idee zou zijn om een overeenkomst hiervoor te maken. Maar totaal geen kaas van gegeten. Na telefonisch uitleg en wat extra toelichting via de mail, kreeg ik een zo goed als kant-en-klare overeenkomst waar ik direct mee aan de slag kan. Erg fijn!

10,0

Vanessa

Score

ik heb alleen positieve ervaringen mogen opdoen met de collega’s van DoenLegal. Ik krijg snelle antwoorden op mijn vragen en de gemaakte afspraken worden op tijd nagekomen. Verder is er ook gewoon een prettige sfeer en de communicatie is laagdrempelig.

10,0

Elize

Score

Naast juridische kwaliteit, is er ook oog voor sociaal psychische elementen. We hebben ontzettend fijn samengewerkt. Zelf ben ik advocaat, dus de lat ligt erg hoog. Bert-Jan (Doen Legal) is voor mij boven deze lat uitgestegen. Bedankt voor alles!

9,0

jolanda

Score

Ik ben zeer naar tevredenheid geholpen door DoenLegal met een arbeidsrechtelijk probleem. Ik werd heel snel gecontacteerd! Ik kreeg deskundig advies van betrokken mensen. Zeker aan te bevelen!

10,0

Mark

Score

Afgelopen maanden heb ik (noodgedwongen) samen moeten werken met DoenLegal. Advocaat Esther Brons heeft ons op voortreffelijke wijze bijgestaan. Ze was inlevend, meelevend en betrokken. Had verstand van zaken en gaf goede adviezen. Daarnaast zeer prettig in de omgang en zorgde voor zorgvuldige communicatie. Waarmee we ons voor ogen zijnde resultaat behaald hebben. Esther, dank voor je inzet en ondersteuning. De samenwerking hebben wij zeer gewaardeerd.

10,0

Kim

Score

Judith heeft ons van zeer advies gezien en zich erg betrokken getoond. Ze was deskundig, altijd goed bereikbaar en zeer attent. Een prettige samenwerking.

1 2 3 4 5