Delissen Martens

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

anoniem

Score

Vanaf het eerste contact was ons duidelijk geworden dat we een ervaren en ter zake kundige advocaat toebedeeld hadden gekregen. De heer van Basten Batenburg is erg prettig in de omgang, en heeft ons het vertrouwen gegeven dat onze zaak tot een voor ons goed resultaat heeft geleidt. Met vriendelijke groet, Annet van Vrouwerff Ernst Goedhart

7,0

anoniem

Score

Martijn heeft me vakkundig en snel geholpen en van juridisch advies voorzien wat in heldere taal aan mij is meegegeven.

10,0

anoniem

Score

Na aanvankelijk zelf een MVV aanvraag te hebben gedaan werd deze -mede door een beperkte hoeveelheid vragen op het digitale aanvraagformulier- afgewezen. Na een bezwaarschrift te hebben ingediend is er in samenwerking met advocaat Jeroen Maas van Delissen Martens een nieuwe aanvraag ingediend. Zijn kennis en ruime ervaring op dit vlak waren uiteindelijk mede doorslaggevend voor het alsnog toekennen van de MVV. Los van een ook nog eens zeer aangename samenwerking.

10,0

anoniem

Score

We kunnen altijd terecht voor betrouwbare, nuchtere en doelmatige bijstand. To the point en met resultaat.

10,0

anoniem

Score

Goede communicatie per mail. Helder en duidelijk.

10,0

anoniem

Score

Ik ben heel goed geholpen door mijn contact persoon Jeroen Maas. Het was overduidelijk dat zij de nodige expertise en kennis bezitten over Migratierecht waar ik naar opzoek was.

10,0

anoniem

Score

Hij heeft me geholpen met mijn case en hij heeft het tot succes gemaakt, niet een keer maar dit us de twede keer dat hij mij geholpen heeft. Ik heb veel vertrouwen in hem. En ik ben heel dankbaar voor zijn hulp.

10,0

anoniem

Score

Ik werd geholpen door meneer van Tiel. Hij heeft mij erg goed geholpen met mijn zaak. Heel vriendelijk en professioneel,hoefde nooit ergens achteraan te gaan.alles werd goed behandeld.heel erg bedankt voor alles.

10,0

anoniem

Score

Thijs van Munster pakte de zaak meteen goed op, is helder, reageert snel, is prettig in de omgang, houdt termijnen goed in de gaten, denkt mee en geeft goed advies. Uiteindelijk heeft dit geleid tot één uitstekend opgeloste zaak zonder dat een proces nodig was. En tot een (andere) zaak die in overleg met de opdrachtgever stopgezet is vanwege onvoldoende kans van slagen (te weinig juridische aanknopingspunten).

10,0

anoniem

Score

Excellente service: uitstekend, gedegen en betrouwbaar!