De Wit advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Rutger

Score

Ik ben erg blij en dankbaar voor de bemiddeling die Rene de Wit heeft geleverd! Ik was in een situatie terecht gekomen waar ik bijstand nodig had en vanaf het eerste contact moment had ik een goed gevoel bij Rene. Buiten de zeer professionele hulp heb ik ook steun gevoeld en het belangrijkste is dat hij kijkt naar de beste uitkomst voor zijn client.

10,0

Ellen

Score

In een stressvolle situatie had ik behoefte aan iemand die naar mij wilde luisteren en goed kon adviseren. Daarnaast had ik erg veel behoefte aan iemand die alle zorgen bij mij wegnam en alles voor me wilde regelen. Via via kreeg ik de naam van Rene de Wit door, met de belofte dat hij dit allemaal waar kon maken. Ik heb Rene daarom telefonisch benadert en de zaak werd snel en vakkundig in behandeling genomen. Bij vragen reageert hij altijd snel en geeft altijd een duidelijke uitleg. Kortom alles waar ik naar op zoek was. Het was voor mij heel geruststellend om tijdens deze stressvolle periode iemand achter me te hebben staan die rustig, duidelijk en betrokken is en daarnaast verstand van zaken heeft.

10,0

Tevreden Cliënt

Score

Professionele advocaat, luistert goed naar je verhaal en wensen en is duidelijk in zijn advies. Dankzij René een zeer tevreden resultaat behaald.

8,0

Donap

Score

Benadering en behandeling vanuit de menselijke invalshoek. Oplossingsgericht en een (prima) luisterend oor. Volledig naar tevredenheid kwestie(s) opgelost en zeker aanbevelenswaardig.

10,0

Cliënt

Score

Ik heb vrijblijvend advies gehad van meneer de wit. Reageerde ontzettend snel en was heel duidelijk en heeft mij goed geadviseerd. Ben hem ontzettend dankbaar en heb veel vertrouwen in deze man. Als er weer iets aan de orde is , ga ik zeker weer van zijn diensten gebruik maken Een zeer tevreden cliënt

9,0

Jin Bishesar

Score

Altijd duidelijk en snelle reacties

10,0

Georgios

Score

I contacted Mr DeWit over a payment matter regarding my dismissal from work After numerous attempts to receive money from the company nothing happened I contacted Mr De Wit and he too over my case and I received my payment Thank you again Mr de Wit for taking my case I recommend this lawyer to everyone He is very professional and get the results you need

10,0

Bob

Score

na onze eerste kennismaking en de heer de Wit geïnformeerd te hebben over mijn situatie, heeft de heer de Wit een uitstekend document gemaakt met de nodige onderbouwing. Dit document heb ik uitstekend kunnen gebruiken voor verdere onderhandelingen met mijn werkgever.

10,0

Aksana

Score

Uitstekend ervaring

9,0

Anoniem

Score

Nadat ik telefonisch contact had opgenomen met De Wit Advocatuur sprak ik met Dhr. de Wit over mijn situatie tot beëindiging contract. Dhr. de Wit gaf mij telefonisch na het lezen van mijn VSO direct enkele vrijblijvende adviezen en tips. Om eventueel verder samen te werken stelde Dhr. de Wit voor om elkaar face to face te zien, want hij vond dit erg belangrijk om nog meer en beter inzicht te krijgen in de situatie. De volgende dag kon ik al terecht. Vervolgens is de case snel en vakkundig in behandeling genomen. Bij vragen ook een snel antwoord of een telefoontje terug. De ontvangen VSO was wel heel summier opgesteld en uiteindelijk is er naar tevredenheid een hele goede VSO overeen gekomen. Dit allemaal vanwege de input en deskundigheid van dhr. de Wit.

1 2 3 4