De Neef Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Wim

Score

Binnen 24 uur een afspraak gemaakt. Duidelijk advies, zeer deskundig geholpen. Zaak snel tot een goed einde.

10,0

Lizzy Kalkman

Score

Wij zijn super goed geholpen met een eerlijk advies.

10,0

Hakan

Score

In een zeer korte periode en ondanks de feestdagen op een prettige, fijne en zeer kundige wijze geholpen. De kwestie snel geanalyseerd en vinger op de zere plek gekregen. Altijd bereikbaar, inhoudelijk sterk, helder communicerend en op een fijne vriendelijke wijze geholpen. Gevraagd en ongevraagd advies gekregen en kwestie snel weten op te lossen. Een aanrader!

10,0

L.C. van As

Score

Mijn vraag werd snel opgepakt, vervolgens overgedragen aan de juiste deskunige en na een paar uur had ik al het juiste advies ontvangen. Met die kennis kon ik vervolgens de case zelf afrnden.

10,0

W

Score

De Neef Advocaten heeft ons succesvol geholpen bij het incasseren van achterstallige betalingen van een klant. Remco bracht het proces duidelijk in kaart, adviseerde ons goed en kwam zijn toezeggingen steeds exact na.

10,0

Barry Donkers

Score

Zeer fijne contacten en goede informatieverstrekking over werkzaamheden. Een fijn gevoel om door de juiste mensen bij te worden gestaan.

10,0

Kim

Score

Ontzettend goed geholpen door Isis. Zij kon mij precies vertellen wat de opties waren en hoe te handelen. Ze is professioneel, vriendelijk en heel goed bereikbaar.

9,0

Rob de Zwart

Score

Heb met Isis van de Wetering een super contact gehad, per telefoon, mail, APP. Isis begreep wanneer er geschakeld moest worden en heeft aan een half woord genoeg, dit werk zo fijn!!

10,0

C

Score

Geen poespas, duidelijk verhaal. Zowel uitleg van Algemene Voorwaarden als kosten voor het opstellen hiervan. Prima!!

8,0

Ulrich

Score

arbeidsrecht

1 2 3 4