De Milliano Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Halima karim

Score

Zeer aardig prettig meedenkend en servicegericht. Ook qua duur afhandeling zeer snel! Contact op prettige wijze en profesioneel!

10,0

M.Guijt

Score

De Milliano Advocaten is een kleinschalig no nonens kantoor. Mr. Elly de Milliano en Mr. Philippe de Milliano zijn zeer betrokken bij de klant, maar ook recht door zee en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt al snel een goede inschatting gemaakt in het verloop van de procedure bij de Rechtbank. De klant staat voorop zodat je niet wordt geconfronteerd met uit de hand gelopen nota's. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met positieve resultaten. Maatwerk!!!!!

10,0

Hennie van Beelen

Score

Zowel Jacqueline Schonenberg als Elly de Milliano hebben mij zeer goed geholpen en bijgestaan. Ik ben erg tevreden met hoe het contact verliep. Ik had een probleem met de verhuurder van mijn woning. Vanaf het begin merkte ik al dat ze over enorm veel kennis beschikken wat betreft het huurrecht. Waardoor ze de zaak ook gewonnen hebben. Ik ben ze daar heel dankbaar voor! Daarnaast zijn ze ook heel behulpzaam en steunen je. Zou ze zeker aanraden!

10,0

Carmen

Score

Ik werd ontzettend goed geholpen , duidelijk en heldere uitleg . Goed overleg en duidelijk communicatie. En het allerbelangrijkste ik werd serieus genomen Bedankt voor de fantastische hulp

10,0

Margot

Score

Super snelle en goede afhandeling bij mijn echtscheiding. Philippe is een zeer vriendelijke en bekwaamde advocaat. Een advocaat met ook een stukje humor.

10,0

Jz

Score

Zeer professioneel en vriendelijk.ik weet waar ik terecht kan.

10,0

Robbert

Score

Ik ben door mevrouw Schonenberg uitstekend geholpen met juridisch advies. Uiteindelijk heeft dit voor mij ook een goed resultaat opgeleverd. Ik kan de Milliano van harte aanbevelen!

10,0

v Egmond

Score

Wij kunnen terug kijken op een prettige samenwerking met de advocaat. Zij boden een luisterend oor, het juiste advies en een goede ondersteuning tijdens het proces. Milliano advocaten geeft je het vertrouwen en een goede inschatting in het verloop van de procedure bij de Rechtbank. Door de deskundigheid van de advocaat is het voor ons tot een goed einde gekomen.

10,0

R

Score

Ze denken mee, kijken mee, luisteren goed, ondersteunen je ontzettend! Echt een top ervaring gehad met ze!

10,0

Arjan en Yvonne

Score

Wij zijn heel blij met de steun die wij van U hebben ontvangen. Naast deskundig advies en handelen ook een luisterend en begripvol oor hebbend.

1 2 3