De Horst Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jolanda

Score

Petra is een mediator die kan luisteren, begrijpen en je toch knopen door laat hakken. Ons proces heeft zij op vakkundige en integere wijze begeleid.

10,0

Hazel

Score

Ondanks dat het geen leuke tijd is en beslissingen genomen moeten worden, die je vooraf niet gedacht had, heb ik het traject als zeer prettig ervaren. Petra stelt ons op het gemak, is helder in haar uitleg en probeert er voor iedereen het beste van te maken!

9,0

Linda

Score

De aanleiding voor het inschakelen van een mediator is nooit leuk maar door Petra wordt alles zeer deskundig begeleid, waardoor erger leed wordt voorkomen. Ze werkt zeer gestructureerd, is helder in haar communicatie en laat iedereen in zijn/haar waarde. Zeer correct.

5,0

Mischa

Score

Geen fijn gevoel over de mediation, dit kwam grotendeels door de keuze die gemaakt werd door Petra om mijn (inmiddels ex vrouw) te laten bijstaan door een advocaat, die onze beide belangen zou behartigen. Nou dit was niet het geval. Haar belangen werden behartigd en niet die van mij. Als ik terug kijk op deze nare situatie dan was ik hoogstwaarschijnlijk niet voor mediation gegaan maar had ik meteen een advocaat in de arm genomen. Ben blij ik dit hoofdstuk dicht kan slaan.

10,0

Jolanda

Score

Petra probeert hoe dan ook de partijen nader tot elkaar te laten komen. Hierbij is soms een stevige hand nodig. Petra is rechtvaardig en waar nodig een strenge hand als de emoties wat uit de hand dreigen te lopen. Ze hoort beide partijen zoals een goede mediator doet.

10,0

Bea

Score

Petra is een deskundig advocaat en mediator, met inzicht, geduld en kennis, ik ben blij dat we haar getroffen hebben!

10,0

Holger

Score

In een flink aantal sessies zijn we begeleid naar ontbinding van ons huwelijk. Dat flinke aantal sessies had vooral te maken met onze complexe situatie met een BV en diverse eigendommen op 1 of beider naam. Petra is uitstekend op de hoogte van de relevante regelingen wetten en werkwijzen. Samenwerking met onze eigen accountant ging soepel. En waar nodig heeft Petra ontbrekende expertise snel ingeschakeld. Petra is niet goedkoop maar volledig transparant en redelijk in haar declaraties.

9,0

Bas

Score

Petra Mallant brengt een goede balans tussen inhoudelijke vakkundigheid en aandacht voor de menselijke kant. Ik kan haar zonder enige terughoudendheid aanbevelen.

10,0

Gerard

Score

de begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. goede begeleiding met kennis van zaken, betrokken en met een duidelijke uitleg.

8,0

a kamp

Score

Het was tijdens het scheidingsproces, dat snel een negatieve lading krijgt in gesprekken door het opgestapelde oud zeer, goed te ervaren dat onder haar begeleiding we toch telkens in staat bleken te zijn om de onderwerpen bespreekbaar te houden. Ze draaide er niet om heen en beiden werden we keer p keer in gelegenheid gesteld om het eigen verhaal te doen. Dit voelde voor mij / en ex partner dat we ons gehoord voelde. Ook al was het soms confronterend ook dat had een functie. Ik heb Petra Mallant niet alleen ervaren als een deskundig maar ook als een betrokken mens. Verder begonnen digitaal i.vm. corona en eindigde met fysieke gesprekken in een prima afronding. Dank daarvoor, hartelijke groet,

1 2