De Haan Advocatenkantoor

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

John Berendsen

Score

Alexander heeft ons vanaf het eerste moment goed advies gegeven over hoe om te gaan met onze casus. Uiteindelijk is onze zaak spoedig en naar tevredenheid afgehandeld. Tijdens het hele traject is er duidelijk en op tijd gecommuniceerd en heeft regelmatig overleg plaats gevonden.

10,0

Ouassima

Score

Ik ben zeer tevreden over meneer de Haan.

10,0

Henk

Score

Meerdere zaken naar tevredenheid afgehandeld, prettige samenwerking, houdt alle deadlines goed in de gaten en bereid de zaken goed voor. Geeft deskundig en eerlijk advies.

9,0

Cor

Score

Prettig en snel geholpen

10,0

KvH

Score

Alexander heeft mij goed geadviseerd en geholpen met onderhandelen bij de uitdiensttreding bij mijn werkgever via een vaststellingsovereenkomst. De communicatie verliep vlot en mijn belangen werden goed behartigd. Ik hoop deze diensten niet nogmaals nodig te hebben, maar als dat wel het geval is zal ik zeker opnieuw een beroep op hem doen.

10,0

Arjan

Score

Ik ben zeer te spreken over de (vlotte) afhandeling van een zaak waarbij meneer De Haan mij goed heeft geadviseerd. De wijze waarop ik ben behandeld heb ik als zeer positief ervaren. Ik raad De Haan Advocatenkantoor aan iedereen aan!

10,0

Serge

Score

Mijn ervaring met dhr De Haan is echt erg vloeiend verlopen. De zaak omtrent een arbeidsconflict heeft hij serious opgepakt en komt met een duidelijk plan van aanpak en bespreekt de kosten vooraf duidelijk met je en bied opties aan. Al met al is het een advocaat die van doorpakken weet, en naar mijn mening heb je hier zeker wat aan! Ik raadt deze advocaat zeker aan en zal hem in de toekomst weer kiezen mocht er weer iets voorvallen!

10,0

Natasha

Score

De heer De Haan denkt met je mee en neemt indien nodig het voortouw als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb veel gehad aan zijn betrokkenheid, daadkracht en deskundigheid.

10,0

Anoniem

Score

In een spannende periode werd ik genoodzaakt om een advocaat in de arm te nemen. De heer de Haan heeft mij vakkundig door het proces begeleid. Hij nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, overlegde elke stap die hij zou ondernemen en als er nieuws was werd ik hier snel over geïnformeerd. Ik had zelf (uiteraard) geen kaas gegeten hoe alles werkte en vond alles heel spannend maar de heer de Haan legde alles rustig uit. Dit wekte bij mij ook vertrouwen en rust. Ook de afhandeling is zeer correct verlopen. Ik hoop niet vaker een advocaat nodig te hebben. Maar mocht het toch het geval te zijn dan ga ik zeker weer naar meneer de Haan!

9,0

MO

Score

Nooit eerder een juridisch dispuut gehad en derhalve gaf, na het eerste contact met Alexander, mij veel vertrouwen om deze procedure samen met hem op te pakken. Rustig en vakkundig heeft hij mij geïnformeerd over wat wel en niet te doen en hoe deze kwestie het beste in te steken. Ook in het verloop van de procedure werd er snel gereageerd cq geadviseerd hoe de kwestie verder door te pakken wat uiteindelijk voor mij tot prima afloop heeft geresulteerd. Ik hoop het niet, maar ik zal zeker bij een soortgelijke situatie opnieuw Alexander benaderen en hem voordragen bij anderen.

1 2 3