De Goede Bestuursrecht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Koos

Score

Een prettige samenwerking en een open creatieve benadering van de diverse juridische mogelijkheden.

8,0

Lilian

Score

Wij (een buurvrouw en ondergetekende) hebben Jewan de Goede gevraagd ons te ondersteunen in een bezwaar tegen een verleende vergunning rondom Ring Zuid in Groningen. Een groot project met grote politieke belangen. We zijn door Jewan kundig, prettig en zeer betrokken bijgestaan. Ik zou niet twijfelen hem in een vergelijkbare context weer te benaderen. Wat ik daarnaast zeer voor hem vind spreken is dat hij zonder eigenbelang meedenkt in of het zin heeft een juridisch traject af te lopen. Als hij de kansen niet gunstig inschat geeft hij dat aan.

10,0

Bastiaan Winters

Score

Komt met duidelijke, realistische opties met de daarbij horende afwegingen.

10,0

Ymkje

Score

Jewan heeft ons ondersteunt bij meerdere kwesties. Hij is uiteraard juridisch goed, maar weet het ook helder uit te leggen. Fijn contact en goede samenwerking.

10,0

Bert

Score

Ik ken de heer de Goede reeds vele jaren en in mijn beide projecten heeft hij ons zeer goed bijgestaan en adequaat geadviseerd. Bovendien gaat het gepaard met een prettig doch zakelijk contact.

9,0

Kees van den Berg

Score

Met Jewan hebben we aan twee complexe zaken gewerkt waarin hij zeer professioneel en klantvriendelijk heeft geopereerd.

10,0

Gijs

Score

Naar aanleiding van een zeer langlopend geschil met de gemeente Groningen inzake haar verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid aangaande haar onveilige bouwconstructie, welke de gemeente in openbaar vaarwater plaatste, ter hoogte van het verblijf van ondergetekende, wendde hij zich tot de bekende Groninger bestuursrecht advocaat Mr. De Goede, in eerste instantie om via de rechter een en ander af te dwingen bij de gemeente Groningen, aangaande die veiligheid. Echter, reeds na enkele weken correspondentie met mr. De Goede vs. de gemeente Groningen, koos deze laatste eieren voor haar geld en werd vervolgens de onveilige bouwconstructie rap aangepast door de gemeente. Mijn dunkt dat hiermee het uitgangspunt, c.q. streven van Mr. De Goede c.s. en ondergetekende vs. de gemeente Groningen voor 100% is gerealiseerd. Hoogachtend, Gijs Zeeman

10,0

Yvette

Score

Op een betrokken en deskundige manier heel vlot een fantastisch advies ontvangen met een succesvol resultaat.

10,0

BlauwVast

Score

Jewan pakt de dossiers accuraat en kundig op. Prettig om mee samen te werken.

10,0

Monique

Score

Het hele proces was zwaar en ondanks dat bleef de moed en de energie er bij ons in. Dit door de inspirerende en aandachtige inzet van Jewan de Goede. Vanaf het begin af aan had hij aandacht vanuit mogelijkheden, zonder beloftes en in voor- en tegenspoed. Als persoon in zijn werk bevlogen en realistisch. Hij trok wel eens een te grote broek aan en bleef toch reƫel. Jewan de Goede heeft oog voor de zaak in kwestie en zeker ook voor de personen daarachter. Met humor, daadkracht, open- en eerlijkheid staat hij je bij.

1 2