De Brouwer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jenny

Score

TOP Advocaat, deskundig, vakkundig, betrouwbaar, ervaren en vriendelijk. mr Brouwer is voor mij en mijn gezin een rots in de branding. Teleurstellen staat niet in zijn woordenboek. In uitspreken is hij een specialist op hoog niveau. Hij is altijd bereikbaar, snel in handelen, en laat geen tijd verloren gaan. Kortom: dè advocaat die je moet hebben!

10,0

Gina Platino Luciano

Score

Zeer tevreden met de geleverde diensten.

10,0

Ammar

Score

Beste advocaat dat je kan krijgen op dit moment.

10,0

Arber

Score

De heren Winston de Brouwer en Felix Laros zijn een dream team. Ze hebben zich een jaar lang keihard ingezet voor onze zaak. Dit zijn geen mensen met een 9 tot 5 mentaliteit, ze blijven voor je knokken tot het einde! Bij dit advocatenkantoor ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar een menselijke en persoonlijke benadering en een professionele aanpak. Een aanrader voor een ieder!

10,0

Jacob

Score

Winston geeft vanaf het eerste moment het gevoel dat je in veilige handen bent. Hij straalt autoriteit en kennis uit maar weet je ook goed op je gemak te stellen met humor waardoor de grootste spanning er af gaat. Hij heeft heel de zaak goed gecommuniceerd en het maximale eruit gehaald waardoor ik uitermate tevreden ben.

10,0

Priscilla Elouisa

Score

Super goed

10,0

Williams

Score

Ik ben zeer tevreden met de diensten van de heer de Brouwer. Hij heeft mij zo goed geholpen dat ik geen andere advocaat meer wil. Mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben dan weet ik waar ik terecht moet.

10,0

Fa

Score

De manier hoe Winston Brouwer ter werk gaat kan niemand nadoen. Hij luistert super aandachtig en komt zijn woorden altijd na. Ik zal altijd bij hem terugkomen!

10,0

dean

Score

hoi papa, ik dacht dat je het leuk zou vinden dat ik je een 10 zou geven. Dus hier is je 10. Blijf zo doorgaan!

10,0

anoniem

Score

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik bijgestaan ben door De Brouwer Advocaten. Het contact (per mail, telefonisch of via WhatsApp) verliepen prettig en constructief. Er werd snel en adequaat gereageerd op mijn hulpvraag. Daarnaast heb ik een oprechte belangstelling ervaren in de situatie waarin ik mij bevond.

1 2 3 4 5