Claassen Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Yvonne

Score

We zijn goed en deskundig geholpen. Alles verliep netjes volgens de afspraken en we hadden het gevoel ontzorgd te zijn.

7,0

Michiel

Score

Ik heb goede ervaring met Claassen Advocaten en zou ze ook aanbevelen aan anderen. Hou er rekening mee dat de kosten hoog zijn en dat voor elke pennenstreek en gelezen email betaalt dient te worden. Het enige aandachtspunt ging over uitgevoerde werkzaamheden waar ik niet om gevraagd had. Hierdoor ontstond een discussie waar slechts een korting is gegeven op de factuur terwijl de onterecht gemaakte kosten in mijn ogen volledig vergoed hadden moeten worden.

10,0

Martijn

Score

Annemarie heeft ons goed geholpen en geadviseerd met onze scheiding. Deze hebben we mede dankzij haar op een eerlijke manier kunnen afronden. Het contact was prettig en goed.

10,0

Betty

Score

Ik heb voortdurend vertrouwen gehad in de hele gang van zaken.

10,0

NenS

Score

Prettige no-nonsense advocatenbureau.

9,0

Luud

Score

Afhandeling en ondersteuning bij afwikkeling van nalatenschap prima verzorgd

10,0

C

Score

Ik ben super geweldig geholpen Het had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk gewonnen Met een top advocaat Als ik in toekomst ze weer nodig heb kom ik zeker terug Bedankt

10,0

Ferdinand

Score

Mijn notaris en accountant waren niet bereid om ons te helpen bij de afwikkeling van de boedelbeschrijving na het overlijden van mijn moeder. Mr Ong en Mr. Ruijs van advocatenkantoor Claassen deinsden hiervoor niet terug. Ze zijn instaat geweest om de zaak tot een bevredigend einde te brengen. Waarvoor mijn grote dank.

4,0

Hans

Score

Beste, Mijn mededeling betreft ook de 'samenwerking' met Gamze Toprak. Die krijgt van mij een zeer zware onvoldoende. Wat ik miste in jullie ondersteuning en advies was een bepaalde sluwheid. Vergeleken met de advocacte van de andere partij waren jullie veel te timide en te eerbiedig richting de rechters, RvdK en andere key-players. Ik had/heb het idee dat jullie te weinig kennis hebben vd structuren en krachten die spelen mbt familierecht inzake conflictscheidingen. Als je je een beetje verdiept in de materie is het overduidelijk dat het bij de rechtspraak in samenwerking met de RvdK ( en de rest vd keten ) ontbreekt aan voldoende expertise, doortastendheid ( waarheidsvinding/onderzoek ) en onderlinge communicatie. Maak daar gebruik van ten voordele van jullie klanten. Kinderen hebben recht op een moeder én een vader. Ouders hebben recht op hun kinderen. Met dit gegeven is nauwelijks iets gedaan. In mijn zaak; Mijn ex bracht louter niet-onderbouwde argumenten in. Door jullie werd mij geadviseerd die met tegenargumenten te verwerpen. Krachtiger zou zijn om mijn ex alsnog argumenten aan te laten voeren. Dat kon ze nml niet. Dat zou meteen haar case ontkrachten. Mbt Annemarie; haar communicatie en betrokkenheid is ruim voldoende. Mochten jullie meer willen weten mbt soortgelijke casu als de mijne; https://verantwoordscheiden.nl/ Cees van Leuven https://pointer.kro-ncrv.nl/expertteam-wil-hardere-aanpak-vechtscheidingen-huidige-systeem-moet-op-de-schop Van Waterschoot Een uitgebreidere toelichting mijnerzijds is mogelijk. Er zijn jaarlijks duizenden kinderen die één van hun ouders niet meer zien als gevolg van een (hoog)conflictscheiding op initiatief van die andere ouder. Het betreft voornamelijk vaders. Dat is niet alleen ondermijnend voor die ouder, maar ook voor die kinderen. Ik heb inmiddels zo vele ouders gesproken die in hun jeugdjaren ook te maken hebben gekregen met dit falend/failliete systeem. Wat doe je daar als Claassen Advocaten aan ?

10,0

Mark

Score

Correct afgehandeld, niets op aan te merken.