CBEA | Cross Border Erfrecht Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ruud

Score

CBEA neemt alles uit handen. Ze regelt alles. Je kan haar altijd bellen met vragen en geeft een goede uitleg. Heerlijk als iemand doet wat ze beloofd.

9,0

-

Score

In ons geval een complexe zaak, waar heel meedenkend en snel actie werd ondernomen door mevrouw Kuis. Dank daarvoor

10,0

Johannes

Score

In een laat stadium om advies gevraagd in een zaak met een jarenlange historie en betrokkenheid van juristen heeft mr Germaine Kuis zich met grote vakkennis en inleving snel weten in te werken en cruciale adviezen gegeven waardoor kort daarna een doorbraak mogelijk werd en de afwikkeling kon plaats vinden.

9,0

Marijke

Score

Probleem met erfrecht in turkije. Germaine Kuis heeft dit prima voor mij uitgezocht, en naar ik hoop in mijn voordeel ! Communicatie was geweldig en niets was haar te veel. Bedankt Germaine

9,0

Paul

Score

Erfeniskwesties zijn altijd optelsom van geschiedenissen. Germaine weet voor de cliënt een heldere juridisch zaak te bouwen, maar houdt tegelijkertijd oog voor de bredere context waarin de zaak zich heeft opgebouwd. Een helikopterview, maar weet voortdurend ook af te dalen om het detail in het oog te houden.

8,0

Arthur

Score

Ik had een probleem met een onverdeelde boedel en een onwillige ex van een van de erfgenamen. Na enige zoeken op internet en een doorverwijzing van een collega-advocaat kwam ik bij mw. Kuis terecht. Meteen in het eerste gesprek had ik het gevoel dat zij wist wat te doen. Dat heeft zij mij helder uitgelegd en is daarna aan de slag gegaan. Het resultaat is dat de onwillige ex medewerking heeft verleend, weliswaar tegen een vergoeding (daar had ik al rekening meegehouden) en aldus kan de boedel nu verdeeld worden. Tijdens de afhandeling heeft mw Kuis mij regelmatig op de hoogte gehouden zodat ik wist wat de status was. Al met al is mijn probleem goed opgelost en zijn alle betrokken partijen tevreden. En dat is wat uiteindelijk telt.

10,0

Ron Kautz

Score

Cross Border Erfrecht heb ik gevonden met behulp van google en was nummer een op mijn shortlist. Onze oom belast met de taak executeur, heeft de erfenis laten vastlopen door misbruik te maken van het feit dat alle bekwame erfgenamen in het buitenland woonden. Dit maakten het onmogelijk om iets gedaan te krijgen, er was geen verder contact. Germaine Kuis van Cross Border Erfrecht is voor ons aan het werk gegaan om de zaken weer gestart te krijgen. Als eerst, bemiddeling werkte niet om tot een oplossing te komen, e-mails en aangetekend brieven werden ongelezen geretourneerd. Dus de executeur uit zijn functie ontslaan was de enige mogelijk optie voor ons. Ik ben zeer tevreden voor alles dat Germaine voor ons gedaan hebt, Ik vond de vlotte communicatie excellent, goed advies en kosten waren best redelijk in mijn ogen. Aanbevolen!

10,0

AFJJ

Score

Wat een rust zij uitstraalt. Hoe goed ze naar ons luistert. Hoe vol overgave ze voor de zaak gaat !!wat voor andere niet tedoen was heeft zij wel geklaard!!in één woord geweldig

9,0

Wouter

Score

Goed toegankelijk, deskundig advies, to the point, inlevend, slagvaardig

9,0

M Boleij

Score

Mw Kuis heeft de prettige eigenschap, om to the point te zijn. Korte lijntjes, zodat alles snel duidelijk is en daardoor t snel afgehandeld kan worden.

1 2 3