Carlijn Rouwet Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

E

Score

Snelle, efficiƫnte en duidelijke communicatie , erg prettig in de omgang, geeft je vertrouwen. Deskundig en professioneel advies. Zeer goede kennis van zaken, actueel en ervaren! Scherp! Zeer betrokken wat ik enorm gewaardeerd heb.

10,0

Arthur Maters

Score

Goed en deskundig advies heb ik ervaren met Carlijn Rouwet,luisterd oor en zeer tevreden over deze vakvrouw.

10,0

Renald Majoor

Score

Bijzonder fijn samen gewerkt met Carlijn, ze is bijzonder prettig in de omgang, luisterd goed, kundig, scherp en vertaald het voortreffelijk. Een absolute aanrader!!

10,0

Annem

Score

Transparant, heldere taal, daadkrachtig en oplossingsgericht, zo heb ik Carlijn ervaren. Zij is mijn 3de advocaat in een scheidingsprocedure en doorzag meteen de situatie en de mogelijkheden! Zij heeft het voor elkaar gekregen om in een korte periode tot een acceptabele oplossing te komen voor beide partijen

10,0

Wim Leushuis

Score

Gegeven de corona maatregelen is het persoonlijk contact beperkt gebleven en de afhandeling een "administratieve" zaak gebleven. Feit is dat er een uitspraak ligt van de rechtbank waar partijen en in het bijzonder mevr. ILP Wennekes haar handtekening voor heeft gezet. Dat biedt perspectief voor de toekomst. Waarbij zij zich de verplichting heeft opgelegd om werkaanvaarding tot noodzaak is vastgelegd. En dit proces onomkeer is aangegaan. Ook dank je Carlijn voor jouw inzet. Voor jouw als advocaat naar mijn inzicht een touroperator toch? Met vriendelijk groet, Wim Leushuis.

10,0

Irma

Score

Ik zat in een crisissituatie en had heel snel juridisch advies nodig, nog dezelfde dag had ik contact met haar. Ze gaf helder en duidelijk advies waar ik mee verder kon. Uiteindelijk heb ik geen gebruik hoeven maken van haar diensten maar ben haar wel ongelofelijk dankbaar voor haar deskundige advies

10,0

Mike

Score

Fijne duidelijke maar ook nuchtere samenwerking.

9,0

Anna Stammeijer

Score

Carlijn werkt op een zeer gedetailleerde en overzichtelijke wijze. Vanaf het begin had ik een goed gevoel door haar empathische inlevingsvermogen. Ik heb mij altijd door haar gesteund gevoeld.

10,0

Rudie

Score

Met vertrouwen naar aanleiding van een eerdere ervaring met de dienstverlening van Carlijn heb ik ook nu voor haar talent gekozen. Wederom ervaren dat, goed en duidelijk , naast uitstekend advies prima samen gaat in de advocatuur. Durf haar zeker aan te bevelen.

9,0

Wout

Score

Carlijn was mij aangeraden en dat was volledig terecht. Werkt snel en efficiƫnt.

1 2 3 4 5