BVD advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Harold Sturm

Score

Altijd adequaat geholpen. Soms duurt het even maar dat kan gebeuren. Ook proactief actie ondernemen als wij even niet reageren, een erg fijne ervaring!

9,0

Bos

Score

Goed geholpen en tot grote tevredenheid mijn zaak behartig en uiteindelijk meer eruit gehaald dan ik ooit had durven hopen of had verwacht. Eerst behartigde P.W. Blok mijn zaak en die is later door A.M. van Nieuw-Amerongen overgenomen. Maar door beide zeer deskundig en goed geholpen.

9,0

Bart

Score

Voor onze echtscheiding zochten we een mediator, en BVD heeft in de persoon van Anje Slootweg ons goed geholpen. Zij is persoonlijk geïnteresseerd, heeft ruimte gegeven voor emoties in dit proces, en zij geeft kundig en helder uitleg bij soms complexe zaken. Bij gebeurtenissen als deze wil je precies op deze manier worden geholpen om samen tot de beste oplossing te komen.

8,0

Clarissa

Score

Wachttijd was kort, ivm meerdere datums. Scheiding was snel rond. Voor de kinderen alles goed op papier. Alles prima geregeld.

10,0

Leanne

Score

In de moeilijke periode van alles regelen, gaf het rust dat Maria op de achtergrond er was. Ook tijdens de gesprekken waarin heel veel overdacht en besproken moest worden was haar inbreng en meedenken heel waardevol.

10,0

Elias

Score

Ik ben in korte tijd anel geholpen door de heer Mr Haksteeg. Deskundig, emphatisch en kritisch zo zou ik de heer omschrijven. In korte tijd heeft de heer mij op juridisch gebied wegwijs gemaakt, waardoor ik al gauw wist welke stappen ik moest maken. Ik beveel dur Haksteeg zeker aan!

10,0

wj ten velde

Score

wij zijn heel goed geholpen door de heer Klepper met betrekking tot het probleem met astbest in de grond bij verkoop van ons huis. Alle afspraken zijn nagekomen, en de samenwerking was perfect.

10,0

Stella

Score

Ik ben steeds te woord gestaan en geholpen op een vriendelijke en zeer kundige manier.

10,0

Niels Gidding

Score

Zeer prettige samenwerking. Goede en duidelijke communicatie. Mail contact verliep snel en soepel. Telefonisch altijd te bereiken.

10,0

William

Score

Goed advies.

1 2 3 4 5 6 7