Brussee Lindeboom Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Moniek

Score

Marion heeft mijn zoon fantastisch begeleid. Met veel begrip en empathie voor zijn situatie heeft ze hem toch zijn eigen keuzes laten maken. Dit is echt belangrijk voor hem geweest. Hierdoor is de schade aan zijn zelfbeeld beperkt gebleven.

10,0

Anoniem

Score

De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren in een voor mij lastige situatie. Het was fijn om te ervaren dat Willem voluit voor mijn belang ging. Deskundig en betrouwbaar. Kortom: van harte aanbevolen!

9,0

jaap

Score

Willem werkt op een doeltreffende, zakelijk en prettige manier naar een gewenst eindresultaat en houdt de client goed op de hoogte van de vorderingen en de mogelijkheden.

10,0

Rob

Score

In een rechtszaak inzake en geschil in personele zin heeft dhr. Brussee ons deskundig en met uitstekend resultaat ondersteund en begeleid.

10,0

Jered

Score

De heer Brussee heeft mij met zijn grote kennis van onderwijs en juridische zaken zeer goed geholpen en daarnaast veel oog gehad voor wat ik als client nodig had aan coaching om om te gaan met de emotionele impact van een juridisch conflict. Daarnaast ben ik zeer te spreken over zijn toon en behoud van decorum, zelfs op momenten waarbij het juridische getouwtrek soms de neiging geeft om dit uit het oog te verliezen. Al met al, zeer tevreden, met de ondersteuning en het resultaat.

10,0

Swiers

Score

Ik waardeer de hulp die Willem Lindeboom mij heeft gegeven enorm. Door de goede (eerlijke) adviezen en fijne ondersteuning vanuit hem is mijn zaak positief afgesloten. Zeker een aanbeveling!

10,0

Anoniem

Score

Wilco Brussee heeft ons gedurende vier jaar juridisch ondersteund bij een complexe onderwijszaak. Hij zat destijds erg snel in de materie en toonde altijd veel initiatief. Het contact met hem hebben wij als aangenaam ervaren, wij hadden ons geen fijnere advocaat kunnen wensen.

8,0

Annemiek

Score

Snel, accuraat en scherp in zijn analyse. Is overtuigend in onderhandelingen en treft daarbij de juiste toon. Weet zijn resultaat te bereiken. Wij hebben zijn ondersteuning zeer gewaardeerd. Raad van toezicht van een onderwijsinstelling

9,0

Marcel

Score

Zoals de titel aangeeft: zeer tevreden over de inhoud van de advisering en het afhandelen van alle zaken die we samen hebben gehad. Enige minpuntje: een enkele keer mag de reactietermijn sneller, zodat er eerder stappen ondernomen kunnen worden. Er wordt erg meegedacht, zeker ook als je oplossingen vanuit de bedoeling der wet zoekt in plaats vanuit de letter der wet.

9,0

René

Score

Op aanraden van een oud-collega (ook jurist) heb ik contact gezocht met mevrouw M. Scholtes. Het zakelijk geschil dat ik had met mijn voormalige werkgever heeft zij vakkundig opgepakt, mij zeker ontzorgd, het (professionele) contact met mijn werkgever overgenomen en de zaak voor (in ieder geval mijn kant) naar tevredenheid tot een goed einde gebracht.

1 2 3 4 5 6 7