Brech Familierecht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jaap

Score

Voor het hoger beroep heb ik de hulp van Brech Familierecht gevraagd en gekregen. Dat dit via de rechtsbijstand moest vond ze geen probleem. Achteraf gezien heb ik spijt dat ik haar niet meteen als mijn advocaat had. Dat had mij waarschijnlijk veel problemen en een hoger beroep gescheeld. Er is niet op de persoon gespeeld, maar erg op de inhoud en naar mijn wensen voor een betere zorgverdeling gehandeld. Mevr. Brech heeft mij tijdens de zitting voortreffelijk weten te vertegenwoordigen. De meeste communicatie ging via de mail. Ik zou haar voor iedereen met familieproblemen zeker aanraden!

10,0

Carla

Score

Met Majory het doel bereikt wat ik wilde, mede door haar zeer deskundig inzicht het direct handelen, haar betrokkenheid, de adviezen en door goede wederzijds communicatie en haar heldere uitleg als ik de "taal" niet begreep haar doortastende scherpe blik in de zaak waarbij haar niets ontgaat geeft vertrouwen en hebben de zaak met een zeer positief resultaat afgesloten.

9,0

Daniel

Score

Mevrouw Brech heeft mij ruim 6 jaar lang begeleid. Elk jaar kon zij kort en bondig de essentie halen uit mijn verhaal. Ter zitting gaf ze telkens een goede onderbouwing van de eis op basis van het verhaal dat ik had gedaan. Tussen de ex-partner en mij waren er perioden van veel spanning, ondanks dat wist mevrouw Brech mij goed te begrijpen, alles samen te vatten en goed te verwoorden bij de rechtbank. Na de laatste zitting ben ik nog bezig met de door mij aangevraagde gezinsvoogd en daarbij komende hulpverleners in een niet meer vrijblijvend traject met mijn ex-partner. Met als doel verder uitbouwen van een goede regeling voor de kleine met de verkregen uitspraken van de rechtbank. Wanneer het nodig is zal ik zeker bij mevrouw Brech aankloppen met mijn hulpvraag.

10,0

Mark

Score

Ik kan deze advocate -van harte- aanbevelen op het gebied van familierecht

10,0

Rita

Score

Het is een heel positieve ervaring geweest in een onplezierige situatie, waarin ik geen betere hulp had kunnen vragen. Mw. Brech heeft zich uitermate professioneel opgesteld en was altijd goed bereikbaar en vriendelijk. Zij heeft me wat voor mij een ingewikkeld juridisch probleem helder en duidelijk uitgelegd. Ik ben haar heel dankbaar voor haar geduld en begrip. Het was een geruststellende gedachte dat mijn zaak in goede handen was. Ik zou haar absoluut aanraden!

10,0

Hanan

Score

Ik kwam bij mevrouw Brech terecht toen ik dacht dat mijn zaak verloren was. De advocaat die bij de eerste zitting aanwezig was geweest had er een potje van gemaakt. Mevrouw Brech gaf mij haar eerlijke mening en zorgde er gelijk voor dat het nodige geregeld werd. Naast haar deskundigheid is ze heel goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Tijdens de zittingen stond ze mij zeer goed bij en ook bij de voorbereidingen van de zittingen gaat ze nauwkeurig te werk. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar ondersteuning.

10,0

Pia

Score

Een verademing !

10,0

Willemien

Score

Ik heb helaas de afgelopen jaren meerdere keren een beroep moeten doen op Mw. Brech. Zij heeft me alle keren heel fijn terzijde gestaan. Mw. Brech is kundig, reageert snel op vragen of opmerkingen en is plezierig in de omgang. Tijdens rechtszaken stelde zij mij op mijn gemak en gaf mij vertrouwen. Indien ik weer een advocaat nodig heb zal dat zonder twijfel Mw. Brech zijn.

9,0

Rico

Score

Ik heb ondanks de situatie waarin ik verkeerde een uitstekende advocaat aan me zijde gehad, en dat voelde heel goed. Ik hoefde me geen enkel moment zorgen te maken, omdat ik wist dat Majory het goed zal doen. Ze is altijd heel duidelijk en realistisch geweest in haar uitspraken in en buiten de rechtszaak. En uiteindelijk is het allemaal goed afgelopen, en daar ben ik Majory zo onwijs dankbaar voor. Dus nogmaals, mijn ervaring is uitstekend geweest!

9,0

Iris

Score

Mr Brecht is een zeer goede advocaat die weet wat ze doet, duidelijk communiceerd en met je meedenkt.

1 2 3