Boschrecht Advocatenkantoor B.V.

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Chaymae

Score

Mijn belangen zijn voor een lange periode (aantal jaar) behartigd door meneer Deldjou-Fard. Middels zijn expertise, kennis en ervaring ben ik enorm goed ondersteund en geholpen. Het is enorm van belang dat jij je als slachtoffer ten alle tijden kan wenden tot een professional die altijd klaarstaat om jouw advies en ondersteuning te bieden waar nodig is. Dit heb ik absoluut ervaren. Meneer Deldjou-Fard is een persoon die zijn werk met alle liefde en volle overgave verricht, en tot het uiterste gaat wat zeer prettig is. Ook is er sprake van duidelijke communicatie en een hele snelle reactietijd, waardoor je er ten alle tijden niet alleen voor staat. Kortom een zeer professionele & positieve ervaring!

10,0

B.Bilir

Score

Beste Deljou, Hartelijk bedankt voor uw deskundige ondersteuning en advisering,inzet en goede afhandeling van de zaak!

10,0

Ferhat

Score

Ik kwam bij Boschrecht terecht via mijn neefje. Ik had een auto ongeluk gehad en het vervolg hiervan was een whiplash trauma. Na een klein jaartje was de zaak succesvol afgerond. Ik wil dhr. Deldjou nogmaal hartelijk bedanken voor de fijne en zeer uitgebreide contact.

10,0

Tugba

Score

Hij weet wat hij doet, zegt en weet hoe hij moet handelen. Geeft het juiste advies en is deskundig. Hij staat altijd klaar en komt zijn woorden na. Geen praatjes maar daadwerkelijk werk! Zeker een aanrader!

10,0

S. Karelse

Score

Hij is eerlijk transparant en legt alles goed uit. Wanneer hij ervoor gaat gaat hij er ook echt voor. Als je een advocaat zoekt die zijn beroep krachtig uitvoert en tegelijkertijd zijn hart niet buiten beschouwing laat dan zit je hier bij het juiste adres. Hij neemt de tijd om elke beslissingen weloverwogen te nemen en adviseert je goed door de procedure heen. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren.

10,0

Miryam

Score

Ik heb een hele fijne ervaring met mijn advocaat, hij bewijst elke keer weer dat ik mij geen zorgen hoef te maken om mijn zaak, want dit pakt hij professioneel op. Het verschil bij mijn advocaat en de overige advocaten is dat hij zijn werk met hart en ziel verricht.

10,0

Soheil

Score

Ik werd hier zeer goed geholpen Makkelijk bereikbaar, altijd open om jouw vraag te horen en snel een goede advies en antwoord op jouw vraag.

10,0

Afnan

Score

Boschrecht advocatenkantoor is een kantoor wat niet anders te omschrijven is dan het beste kantoor in letselschade. Zo behulpzaam, een luisterend oor en al met al met bovengemiddeld tevreden. Mijn zaak is heel snel opgepakt en er is goed geluisterd naar mijn wensen. Mvg, Een zeer tevreden cliƫnt

10,0

Siham

Score

Advocaat S. Deldjou-Fard was een goede keuze zijn geweest. Ik ben heel goed bijgestaan door advocaat S. Deldjou-Fard. Het was een prettige en duidelijke introductie, S.Deldjoi- Fard was tijdens de lopende zaak alle tijden makkelijk benaderbaar en ik werd altijd snel op de hoogte gebracht over de actuele ontwikkelingen met de tegenpartij, met uiteindelijk een tevreden uitkomst. Ik raad S.Deldjou-Fard van Boschrecht letselschadeadvocaat iedereen aan!! Je zal er geen spijt van krijgen!!

9,0

Dilara

Score

Ik had zelf een hele moeilijke situatie wat moeilijk te overtuigen en of te winnen was, maar dankzij mijn advocaat heb ik er het beste uit kunnen halen en de zaak met trots en een fantastische win kunnen afsluiten. Dit is een harde, meelevende en een uitstekende advocaat.

1 2 3