Booij & Partners advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Oumar

Score

Ik hoop dat ik altijd zulke hulp krijg, wanneer ik het nodig heb. Menner Booij is een persoon met hart en ziel. Hijs is deskundige en echt professioneel. Hij luistert met empathie en geeft direct feedback als het nodig is. Hij wil de waarheid voelen en zien en zodra hij hem ziet, doet hij alles wat hij kan om je te ondersteunen. Ik kan niet zeggen dat ik blij ben om in zulke situatie terecht te komen, maar ik ben echt blij dat ik meneer Booij heb leren kennen. Ik ben zeker vrijgelaten door uw uitstekend werk. Hartelijke bedankt voor uw help en ik wens je heel veel succes en plezier met uw werk. Hartelijke groeten, Oumar Barry

10,0

Ola

Score

Ik had een fijn en zinvol gesprek met de heer Booij. Door het inloopuur gesprek heb ik heldere zicht over wat mijn zaak gekregen. De heer booij gebruikte praktisch voorbeelden om zijn advies helder en begripvol te maken. Bij de Booij voelde ik me gehoord.

10,0

Mareille

Score

Heb een heel fijn gesprek gehad, waarin geluisterd werd en meegedacht met de de mogelijkheden en situatie. Informatie gekregen waar ik verder mee kon. Ga ook met dit kantoor in zee voor het verdere stappenplan.

8,0

Groenendijk

Score

Duidelijk advies gekregen.

8,0

Roos

Score

Het was een heel fijn gesprek. Ik heb advies gekregen waarmee ik iets kan en het heeft mij rust gegeven. Het was eerlijk en duidelijk.

9,0

Mirella

Score

Vriendelijk en toegankelijk. Ik kon ook snel terecht met mijn vragen

10,0

Boudewijn

Score

Dank voor dit gratis adviesgesprek! Het heeft al mijn vragen puntsgewijs beantwoord. Ik zou Booij aan iedereen aanbevelen.

10,0

Kenny

Score

Goed gesprek gehad en goed op weg geholpen voor mijn zaak

10,0

Julia

Score

Binnen een half uur van een kennismakingsgesprek heeft mr. Booij een oplossing geformuleerd voor een probleem waar ik al twee jaar mee rondloop. Fijn dat zijn kantoor deze mogelijkheid biedt voor zo'n inhoudelijk sterk en toch vrijblijvend gesprek. Ik twijfel geen moment om de vervolgstappen door zijn kantoor te laten zetten.

8,0

Heike

Score

Prettig geholpen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12