Boeve Familierecht & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Vincent

Score

De samenwerking met Karlijn was heel prettig. Karlijn is goed bereikbaar, blijft zakelijk en is toch ook betrokken. Ze is deskundig en geeft goede begeleiding en duidelijke adviezen en uitleg.

9,0

Pieter

Score

Tijdens mijn scheiding door verschillende tips in contact gekomen met Anne-Dien. Duidelijk en gestructureerd in haar communicatie en goed bereikbaar! Heb mij erg gesteund gevoeld door haar grondige aanpak en deskundigheid.

10,0

lianne

Score

Lastige scheiding prima doorgekomen onder begeleiding van mw Koetze.

10,0

Gert

Score

Mw K Broere neemt alle tijd voor de zaak. Geeft duidelijk advies wat wel en niet haalbaar is. Mw K Broere behandeld je met respect en leeft zich in in de situatie. Reageert snel op de mails. Topadvocaat!

10,0

Denise

Score

Ik ben heel goed en fijn geholpen door Karlijn Broere. Er was vertrouwen en duidelijkheid tussen ons. Iemand die zeer deskundig is en mij goed uitleg kon geven in mijn zaak. Die ook positief is afgelopen. Mijn dank hiervoor.

8,0

Edwin

Score

Ik heb de mediation / dienstverlening als zeer professioneel ervaren.

9,0

Chantal

Score

Anne-dien heeft mij zo fijn bijgestaan tijdens mijn scheiding en recentelijk nog in een daaruit voortvloeiende procedure. Zij gaat op integere, zeer deskundige maar ook op een inlevende manier te werk. Daarnaast houdt ze de verschillende belangen zoals die van de kinderen in beeld geeft ze ook breder advies over aanverwante zaken. Maar weet ook, indien het niet in onderling overleg met beide partijen lukt om eruit te komen, (daar is medewerking van beide kanten voor nodig) op doortastende wijze door te pakken en tot boven verwachting goede resultaten te komen. En wat heel belangrijk was dat op momenten dat ik het echt niet meer zag zitten, veel stress had, zij de rust en het overzicht bewaarde en dit ook kon overbrengen op mij. En dat heb je ook nodig tijdens zulke ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Ik kan haar met volledig vertrouwen aanbevelen.

9,0

Willie

Score

Zorgvuldig en rekening houdend met de familie belangen. Geschillen oplossen, als het kan buiten de rechter om maar ze gaat, in het belang van haar cliƫnt, een juridische procedure zeker niet uit de weg.

10,0

Roos

Score

Karlijn is een heel fijne advocaat; heel betrouwbaar en kundig. Zoekt dingen snel en goed uit, goed bereikbaar en zeer meedenkend en sociaal. Echt heel fijn!

10,0

Ester

Score

Fijn geholpen, accuraat, snel en kundig

1 2 3 4