BG.legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Marga

Score

Ik vind Marlies Hol een betrokken en ervaren advocaat. Ik had haar nodig om mee te kijken bij mijn vso. Dat deed ze vol kennis en snelheid. Voor mij gaf het rust dat dit goed geregeld is.

10,0

Pim

Score

Erg snel en goed advies.

10,0

Anoniem

Score

Simpelweg goed geholpen in een lastig proces.

8,0

NVV

Score

BG.legal kijkt breed naar je casus en pakt het daarna realistisch aan.

10,0

Theo

Score

Heb in deze voor mij onbekende situatie de juiste hulp gehad van Marlies Hol die de ontslag procedure voor mij tot een goed resultaat heeft gebracht en ook heel belangrijk dat ze het zo heeft geregeld dat beide partijen tevreden waren en samen nog door een deur kunnen

7,0

Anita

Score

Ik had Marlies Hol nodig bij een goede afwerking bij mn oude werk Ik had een vaststellingsovereenkomst gekregen waar ik niet mee eens was en samen met Marlies hebben we er een iets betere overeenkomst van kunnen maken

10,0

David

Score

Mustafa en Frédérique hebben mij samen uitstekend geholpen met de merkaanvraag van mijn bedrijf!

10,0

Bianca

Score

Succesvol

10,0

Xandra

Score

Bij mijn aanvraag om hulp bij controle sociaal plan en beëindigings contract heb ik deskundige informatie ontvangen. Omgang was informeel en daardoor erg prettig. Verder een goede communicatie.

10,0

L.

Score

BG Legal en in het bijzonder Stan Elsendoorn hebben ons snel en deskundig geholpen. Hij dacht goed met ons mee en op die manier zijn we bij de beste oplossing gekomen.

1 2