Beukers & Faber Strafrecht Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Madelein Hoenderop

Score

Marie jose is goeie advocaat en weet wat ze doet. Ze haalt het beste resultaat voor haar cliƫnten. Zorgvuldig

10,0

Ron

Score

Mijn ervaringen met Justus Faber zijn uitstekend. Hij heeft mij op twee verschillende gebieden geholpen. Ik ben in contact gekomen nadat ik een strafbeschikking opgelegd heb gekregen en ik vragen had over mogelijke strafbare feiten van de tegenpartij. Justus nam alle tijd voor een intake, heeft vervolgens het hele dossier gelezen en op basis daarvan een advies geformuleerd waarmee ik verder kon richting de politie. Daarnaast heeft Justus mij bijgestaan in een bezwaarprocedure tegen het opnemen van DNA door justitie. Wederom werd alle tijd genomen en was het bezwaar en advies helder en to the point. Hij heeft mij bijgestaan in de rechtbank, waar wij uiteindelijk gelijk hebben gekregen en het bezwaar gegrond verklaard is. Algemeen heb ik het contact met Justus Faber als heel open en vriendelijk ervaren. Betrokken, zorgvuldig en zeer laagdrempelig.

10,0

Mohamed

Score

Top mensen en jullie doen top jullie werk!

10,0

Miranda

Score

Ze heeft mijn dochter goed geholpen

10,0

Teun

Score

Goede hulp en zeer meedenkend

10,0

Patrick

Score

In zaak van mij zowel stief zoon en vriendin. Heb ik goede ervaringen gehad en goeie Communicatie bij eigen zaak heeft ze mij goed bij gestaan Zeer tevreden en aan rader

10,0

Peer

Score

Deze mevrouw is zeer betrokken en geeft altijd antwoord en advies op vragen.

8,0

Sam

Score

Top advocaat!

9,0

Mohammed

Score

Een zaak waarvan ik dacht dat het niets wordt. Uiteindelijk liet mr. Faber toch zien dat Recht werd gedaan en heb ik de zaak gewonnen! Goed gedaan mr. Faber!

9,0

Pien

Score

Justus staat mij vanaf het begin af aan al bij. Ook geeft hij deskundig advies. We gaan door tot gerechtigheid. Heel erg bedankt alvast tot nu toe!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17