Beer advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Quirijn Meijnen

Score

goed contact en goede dossieropvolging

10,0

Joost van Duijn

Score

Zeer prettig om mee te communiceren, voor mijn gevoel de beste en maximale prestatie geleverd!

10,0

Rob

Score

Mijn ervaring met Bojan Dekker is dat hij een zeer betrokken, integer en kundig advocaat is. Dat geeft vertrouwen, een fijn/goed gevoel waardoor er gezamenlijk naar een prima eindresultaat gewerkt kan worden. Bojan heeft mij bijgestaan bij een zeer langdurige mediation met mijn werkgever. Door de betrokkenheid , Integriteit, kundigheid en vertrouwen van Bojan hebben we het gezamenlijk vol gehouden wat heeft geleid tot een prima eindresultaat. Waarvoor nogmaals dank.

9,0

Rocky

Score

Erg behulpzaam en in goeden baan laten lopen van de zaak

10,0

Egbert

Score

Enkele jaren gebruik mogen maken van een zeer menselijke professionele advocaat. Heeft mij tot de laatste minuut fantastisch bijgestaan.

9,0

Rense

Score

Wij kwamen in de wereld van het verzekeringswezen terecht, want voor ons vaak voor veel frustratie zorgde. In het bedrijfsleven waren we gewend aan snel afhandelen, direct en correct reageren en daar de tegenpartij dit absoluut niet deed, was heel onbegrijpelijk voor ons.

10,0

Peter Gilden

Score

goede, duidelijke steun, vriendelijk,

8,0

roelof

Score

Lucas Hogeling heeft heel slim een verzekering aangepakt, die totaal geen zin hadden om mijn financiƫle schade te betalen na een ongeval waar ik als slachtoffer totaal geen schuld aan had. Het heeft mij wel verbaasd toen alle schade en kosten betaald waren, door de inzet van Lucas Hogeling. Jullie administratie bij mij nog extra kosten wist op te voeren en deze ook van het schadebedrag afhaalde. De verzekering heeft alles betaald, zowel de advocaat kosten als mijn inkomsten derving. En bij jullie waren ze even vergeten dat door het geblunder van mevrouw Dorieke S. mijn drama een jaar langer heeft geduurd. Want door het gedrag van deze dame had de verzekering totaal geen zin om over gegaan tot het betalen van compensatie. Maar gelukkig heeft Lucas Hogeling het daarna heel goed gedaan, maar we begonnen wel met een achterstand. Dus hoe komt de administratie er dan nog bij om geld achter te houden, na deze slechte start. Roelof de Kuijer.

10,0

Ans

Score

Beer advocaten heeft voor ons een langlopende letselschade zaak ,zeer professioneel en met een persoonlijke benadering goed af weten te sluiten. Met name mr. Irene Timmermans heeft ons fantastisch geholpen met deze zaak. Haar empathie en kennis heeft er voor ons echt voor gezorgd dat dit vervelende traject toch goed is afgesloten.

10,0

Ernst-Jan

Score

De behandeling van mijn zaak is uitstekend gedaan door Irene Timmermans. Het contact met haar verliep prettig. Irene is prettig scherp en weet per mail juridisch inhoud goed te verduidelijken. Door de medische taxatie door Beer advocaten heb ik het vertrouwen gehad dat er goede afwegingen zijn gemaakt en er goede keuzes zijn gedaan in de eindregeling.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14