Beelaard Breetveld Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Suzan

Score

Het is erg prettig wanneer een advocaat empathie toont en je zaak serieus neemt. En dat is het geval. Communicatie was top.

9,0

Gina

Score

Mr mevr Klaassen heeft goed werk verricht. IK voelde mij bij haar op mijn gemak en ze luisterde ook echt naar mijn verhaal! Echt een advokate die ook met je mee leeft. Kortom prettige ervaring én met een goede afloop!

10,0

Elly

Score

Vanaf eerste contact is er duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn en de kosten. Er is een goede en korte communicatie lijn geweest en werd er snel gereageerd op info en vragen van mijn kant. Tijdens het gehele traject gaf zowel de raadsheer als het kantoor een deskundige maar ook menselijke indruk. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de werkzaamheden die door dit kantoor zijn verricht voor mij.

10,0

Necmettin Diner

Score

Open eerlijk, vechten voor je zaak Dat is een top advocaat. Mvg. N. Diner

10,0

Johnny Dennis

Score

Bij meerdere advocaten geïnformeerd over het terugdraaien van een besluit die ik had genomen i.v.m. mijn pensioen. Het was volgens hun niet meer mogelijk, het besluit stond vast. Na informatie bij Beelaard Breetveld advocaten over mijn rechtspositie, werd in snelle en heldere bewoording duidelijk dat er wel een mogelijkheid bestond om dit terug te draaien. Echt geweldig zoals mw. V. Klaassen en dhr E. Breetveld deze zaak hebben afgehandeld. Nogmaals duizendmaal dank!

10,0

Khadija el Kondrouch

Score

Ik ben erg goed geholpen door meneer Beelaard. De service van de assistenten was ook uitstekend. Mijn gehele proces verliep goed en de snelkoppeling tussen mij en meneer Beelaard was snel en op tijd. Tevens kon ik altijd terecht voor telefonische vragen en ben ik daarbij goed geïnformeerd!

10,0

Germaine martens

Score

Tevreden door snel en aquraat handelen. Goed geadviseerd en geïnformeerd tijdens het gehele proces.

10,0

Emmanuel

Score

Mijn WW-aanvraag was door het UWV onterecht afgewezen. Advocaat Vivian Klaassen heeft mij bijgestaan in het bezwaar. Mevrouw Klaassen heeft correct en rap het bezwaar ingediend volgens afspraak en een paar weken later volgde de uitspraak en wordt de WW-uitkering alsnog uitgekeerd naar behoren. Mevrouw Klaassen heeft flexibel meegewerkt aan een betaalregeling voor de eigen bijdrage, dit was ook erg fijn.

10,0

Karl-Heinz Basten

Score

Ik heb nog nooit zo een heel Goode Advocat gezin of gehad. Ik ben 100% tevreden. U heeft deze zak heel Good en vlug gedaan voor mij. Ik zelf heb da mee niet gerekend. Ik heb respect voor u. Ik zal altijd aan u terugkomen als ik een Advocaat nodig heb in Nederland. En als iets is met de UWV of met mij iets is van de Gezondheid. Ik kan alleen zegen dank uw wel meneer Berkel en u team M.f.g.Karl-Heinz Basten

8,0

Gerhard

Score

Ben heel goed bijgestaan en duidelijk gemaakt hoe de zaken kunnen gaan en gaan verlopen om voor bereid te zijn op wat er kan komen.

1 2