AZR Law Office

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ibtissam

Score

AZR advocaten heeft mij snel en goed geholpen. Was oprecht ge├»ntresseerd in mij als cli├źnt. Legt goed en duidelijk uit. En is altijd goed bereikbaar. Komt haar afspraken keurig na en houdt mij op de hoogte van de voortgang van zaken. Mocht er ooit wat zijn weet ik wie ik moet inschakelen. Bedankt!

10,0

Majda

Score

Mw Orhan is een top advocate meer kan ik niet zeggen zeer goed in haar werk. Zeker een aanrader

10,0

Pavel hawre

Score

Ik ben heel blij met je. uw heeft mijn procedure heel goed en netjes gedaan . Ik heb mijn verblijfsvergunning gekregen door uw op korte tijd Heel veel lieve voor je . En bedankt voor alles Van vriendelijke groeten Pavel hawre Mahmood

10,0

hafida zehmed

Score

mijn ervaring met mr Orhan is zeer aangenaam.Vanaf het intake gesprek tot aan de afhandeling van het dossier heeft ze elk woord waar gemaakt.Ze geeft precies aan wat de kansen zijn voor een goede afloop van een zaak .Mijn neef heeft 12jaar gestreden voor verblijf status in Nederland zonder resultaat En zij wist het met haar kundigheid in 3 maanden van de grond te krijgen tot een positief besluit van de IND. kortom deze advokaat verdient gewoon een tien op alle aspecten van het vak advocatuur. superrrr dankjewel mevrouw Orhan

10,0

Mesut

Score

Binnen enkele maanden verblijf op eu gronden gekregen . Heel snel gegaan. Niemand kon geloven. Dank aan me mr Orhan

10,0

N

Score

Mijn ervaring is met mw Orhan je wordt goed geholpen en je doelen worden bereikt. Ook als alles afgerond is en vragen heb kan je altijd nog terecht bij haar.

9,0

Rauf

Score

Advocate Ayfer heeft ons geholpen bij het halen van mijn partner naar Nederland! We raden iedereen haar aan! Beste advocaat.

10,0

Ahmad

Score

Mw Orhan heeft een complexe zaak voor mij behandeld en na alles uiterst zorgvuldig gedaan. De procedure is precies gegaan zoals ze heeft uitgelgd.

10,0

Ala

Score

Mijn ervaring was uitstekend, uitstekende service gehad en er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me echt gehoord. Ik raad iedereen aan om hier te komen.

10,0

Parosh

Score

As I said I felt very comfortable and safe to work with them because they did what I wished for. So Iam very happy to work them.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14