Axius advocaten & mediators

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Karel

Score

Kundig geholpen. Gevoel van betrokkenheid. Menselijke maat.

10,0

Nikhila

Score

Robert van Huussen heeft mij zeer goed bijgestaan met zijn brede kennis en ervaring. Ik ben erg te spreken over hoe de communicatie is verlopen, gecombineerd met zijn betrokkenheid. Robert heeft mij het gevoel gegeven er niet alleen voor te staan en veel werk, stress en zorgen uit handen genomen. Robert pakt zaken voortvarend aan in goed overleg met cliënt.

9,0

André

Score

Vanaf het eerste gesprek open communicatie, prima bijgestaan. Voor alle vragen telkens beschikbaar.

10,0

Karin

Score

Zeer tevreden, als het kon zou ik haar een 15 geven. Altijd een goed, open en tevreden gesprek kunnen voeren. Stelde me op mijn gemak in de rechtzaal, waar we helaas terecht kwamen.

10,0

Caroline

Score

Mr. Blok is zeer deskundig en werkt nauwgezet. Hij heeft een open oor en is zeer geduldig en duidelijk bij de uitleg van de echtscheidingsprocedure.

9,0

Marja

Score

Job heeft mij goed geholpen. Hij luistert, heeft kennis van zaken en adviseert realistisch. Daarnaast is er ondanks dat je met een moeilijk en verdrietig proces bezig bent ook plek voor humor.

10,0

Patrick

Score

Heel fijn reageert snel op alles hele fijne samenwerking denk mee met alles

10,0

Frits

Score

Geholpen door Danique Linders. Open en eerlijke communicatie en deskundig advies. Danique denkt met je mee en indien nodig zoekt ze zaken tot op de bodem uit. De samenwerking verliep prettig, alles gaat in goed overleg en de uitkomst was naar tevredenheid.

10,0

Marijke

Score

Super. Ben meteen goed geholpen en behandeld. Erg blij met de samenwerking.

10,0

Jan

Score

Super fijne samenwerking en een top advies. Ook de duidelijkheid laat niks te wensen over. Mevrouw Linders is heel direct in haar communicatie en ik voelde mezelf altijd begrepen, ook geeft ze heel duidelijk aan wat wel kan en wat niet kan. Ik zou mevrouw Linders aan een ieder adviseren indien dit nodig is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19