AV&L Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Bob

Score

Mijn ervaring is super positief!

10,0

Arjan

Score

Uitmuntende mediation, zowel wat betreft de organisatie als de uitvoering.

10,0

Tim

Score

In een mediation traject is een cliënt van mij begeleid door Mariken Peters. Mijn ervaring met de wijze waarop zij de mediation heeft begeleid is zeer goed. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een goede voortgangscontrole. Ik kan haar met andere woorden van harte aanbevelen en zal bij een volgende mediation zeker weer aan haar denken!

10,0

S

Score

duidelijk proces, deskundige mediator

10,0

René vd schans

Score

Na 10 jaar lang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd was ik het vertrouwen een beetje verloren. Maar AVL heeft mij het vertrouwen toch weten terug te winnen. Ook al ging dit niet zonder slag of stoot. Wat een geweldige en altijd vriendelijke dames aan de telefoon. En Mevr Peters als ze ergens voor gaat laat ze het ook niet meer los nogmaals hartelijk dank voor alle moeite die u voor mij heeft gedaan.

10,0

Hans

Score

Na een eerste telefonisch contact was voor mevrouw Peters al heel snel duidelijk waar de zaak om draaide. Wij zijn voor een nadere toelichting nog 1 keer op kantoor in Arnhem geweest. Daarna was alles duidelijk en kon men aan de slag. Uitkomst - Gewonnen. Topkantoor.

8,0

lou

Score

oplossingsgerichte instelling met persoonlijke "touch " goede inleving in emotionele aspecten van het geschil

8,0

Anneke

Score

Het heeft wat langer geduurd, maar zonder AV&L Advocatuur was het niet tot deze oplossing gekomen.

9,0

A.

Score

Prettig gesprek, voldoende gelegenheid om gezichtspunten uit te wisselen, zowel in de aparte sessies als in de gezamenlijke sessies. Slachtoffer werd centraal gesteld, erkenning voor het gevoel van het slachtoffer zonder de juridische aspecten uit het oog te verliezen. Mariken bleef objectief en constructief. Mediation afgesloten met goed gevoel over resultaat hoewel het bedrag niet was wat in eerste instantie werd gevorderd.

9,0

W

Score

Het was een lang traject maar door haar deskundigheid en mede door de stuwende kracht van haar vaste secretaresse(i) is het met een uitstekend resultaat afgesloten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10