ATRIUM advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

GB Beheer

Score

Inmiddels heeft Atrium Advocaten een aantal van mijn cliƫnten juridisch bijgestaan. Altijd naar volle tevredenheid.

10,0

Elles

Score

Ik heb me (in een moeilijke periode van mijn leven) zeer gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Heel betrokken, maar ook daadkrachtige inzet met zeer goed resultaat. Tevens blijft de betrokkenheid, ook op een later moment, zodat je altijd nog terug kunt vallen op professioneel advies. Heel prettig. Ontzettend bedankt!

10,0

Sylvia

Score

Omdat ik twee zaken heb gehad en twee gewonnen ! Doet goed haar best om alles in goede handen op te lossen!

10,0

Herman

Score

Zeer betrokken op een professionele wijze. Kennis van zaken en zeer empatisch.

10,0

Babs

Score

Mijn ervaring met dit advocatenkantoor is heel positief. Dianne heeft mij geholpen met het afhandelen van onze echtscheiding. Daarbij was ze eerlijk, duidelijk, begripvol, meelevend en vakbekwaam. Ze gaf mij vertrouwen, ik voelde mij gesteund door haar. Het is een laagdrempelig advocatenkantoor. Niet zo stijf, maar vriendelijk en behulpzaam. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om Dianne om hulp te vragen. Echt een aanrader!!

8,0

Saskia, mevrouw Super,

Score

Erg goed geholpen en duidelijk in de communicatie. Heel fijn!

10,0

G Brakels

Score

Goed geholpen door Jacolien Hofman - De Jong Zij is zeker een aanrader Goed advies deskundigheid en zeer betrokken bij de zaak Ik ben zeer tevreden M.vg G Brakels

10,0

Gerben

Score

Dianne heeft mij/ons deskundig bijgestaan in een geschil rondom een erfdienstbaarheid (recht van overpad). Zowel in de eerste aanleg (Rechtbank) als in het hoger beroep (Gerechtshof). Beide zaken hebben we gewonnen! Haar professionele houding en persoonlijke aanpak geeft een laagdrempelig en betrokken gevoel. Dat is erg fijn wanneer je niet elke dag te maken hebt met bewandelen van juridische wegen. Dianne bedankt! Ik raad het kantoor Atrium zeer zeker aan!

10,0

Marianne

Score

Bijzonder hartelijke samenwerking. Zeer aan te bevelen.Mochten we in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, weer terug naar Atrium advacaten !

10,0

Ferdinand Prins

Score

Weet waar ze aan begint en is open eerlijk, geeft goed advies en weet duidelijk waar ze over praat, ja ik ben heel blij met mijn advocaat en ik kan een ieder haar aanraden.

1 2 3