Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

A. v.d. Luijtgaarden

Score

Zelf ben ik gedurende mijn werkzame leven 40 jaar letselschadebehandelaar geweest. Als woordvoerder van de benadeelde heb ik goed kunnen samenwerken met de heer Timmer. De contacten liepen altijd uitstekend. Complimenten.!!!!!!!!!!

9,0

Mohammed

Score

Ik rekende sterk op deskundigheid en bekwaamheid, naast de gedane ervaringen op dit gebied van juridische zaken. Dit is zeker volbracht met veel tevredenheid en de behaalde resultaten. Veel succes verder toegewenst.

10,0

Rene Augustijn

Score

Ondanks dat de tegenpartij niets van zich liet horen een lange tijd heeft Christian ons heel goed geholpen. Hij heeft er alles aangedaan om antwoord te krijgen van de tegenpartij. Heel veel lof.

10,0

milia Nooijens

Score

Luisterend oor en professioneel opgepakt. Duidelijk informatievoorziening en vertrouwd. Meerdere kanten belicht en besproken en samen tot een advies gekomen. gene verborgen agenda, open en eerlijk. Jeroen is zeer prettig in de omgang.

8,0

Juul

Score

Fijne en vooral deskundige begeleiding.

10,0

Ietje

Score

Mark van der Bijl heeft mijn letselschadezaak geweldig afgehandeld , vriendelijk en met veel geduld.

10,0

Gerda

Score

Ik ben van het begin tot het einde goed , volledig en tijdig ben geïnformeerd door Dhr. Akdikan.

10,0

ulrich notschaele

Score

top

9,0

Noortje

Score

Afgelopen 1,5 jaar heeft de heer Christian Timmer ons gezin bijgestaan n.a.v. een verkeersongeval van mijn vader. Christian werkt accuraat, is betrokken en communicatief vaardig. Juist in een emotionele situatie als deze is het prettig dat iemand ons begeleidde en adviseerde op het juridische vlak. Heel veel dank Christian!

10,0

Ilse Geesing

Score

Kundig, rustig en laagdrempelig

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14