Arslan & Arslan Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

M. Ach

Score

Oznur Batur een van de beste Advocaten. Binnen enkele maanden scheiding geregeld. Makkelijk te bereiken. Je krijgt meteen een reactie als je een mail stuurt of belt.

8,0

Yassin

Score

Goed geholpen en duidelijk.

10,0

Ozturk.k

Score

Een hele lieve dame die weet waar ze het over heeft, ik was zelf heel zenuwachtig en maakte ik me zorgen om allerlei dingen tot ze mij uit deze zaak heeft geholpen en als ik ooit een zaak heb wat buiten strafbare feiten heeft te maken zou ik alsnog kiezen voor haar. Top klasse alle complimenten voor melanie schulpen

10,0

Mehmet

Score

herkeze bu avukat burosunu tavsiye tavsiye edebilirim. eger bir avukat ariyorsaniz arslan en arslan advocaat tavsiye ediyorum. ozellikle oznur batur avukat hanim. butun calisanlar ve avukatlar islerini cok guzel yapiyor ve cok yardimci oluyorlar.

10,0

Quentin

Score

ik kon goed mijn verhaal kwijt bij haar , ze leefde zich goed in in mijn situatie en kwam goed voorbereid op de zitting. Ik hoop nooit meer een advocaat nodig te hebben, maar mocht dit toch zo zijn dan zal ik zeker contact met haar opnemen.

10,0

Sandra

Score

Mr. Schulpen heeft voor ons een zaak gewonnen betreft een DUO zaak studiefinanciering. Het is haar gelukt met heldere argumenten de beslissing van DUO ongegrond te laten verklaren. Eerlijk, rechtlijnig en meedenkend gaat zij ervoor ondanks dat dit vaak lastige zaken zijn. Gelukkig hebben wij ons recht gekregen dankzij haar. Ook met strafzaken zou ik Melanie zeker aanbevelen.

10,0

Lloyd Hinds

Score

Mvr. Schulpen is helder en betrokken en zeer duidelijk in zijn advies. Ik was bovendien tevreden met de uitkomst van de zaak. Ze komt vriendelijk en professional over.

10,0

Malini Chedi

Score

Luisteren oor voor verhaal geeft een gerust gevoel niet van het af oh heb geen tijd moet verder. Altijd beschikbaar of terugkoppeling

10,0

Rivolino

Score

Zeer goed geholpen in mijn zaak. Mocht ik juridisch in de knel zitten in de toekomst, kom ik zeker terug!

10,0

Yuksel

Score

Batur advocaat raad ik aan voor iedereen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11