Advocatenkantoor Van Wegen

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Rob

Score

Bij een conflict op het werk lopen de emoties hoog op. Wat is het dan een verademing als je een advocaat treft die het hoofd koel houdt en je tegelijkertijd het vertrouwen geeft dat hij er voor je is, dat je er niet alleen voor staat, dat de zaak bij hem in goede handen is. Mr. Peter van Wegen Advocaat heeft die eerste indruk meer dan waar gemaakt. Hij neemt de tijd en weet snel en kundig hoofd- en bijzaken te scheiden. Er is rust en aandacht. Hij geeft je het vertrouwen dat hij de best mogelijke uitkomst voor je nastreeft. Daarbij geeft hij meteen een realistische inschatting van de uitkomst. De communicatielijnen waren kort en snel. Ik ben zeer tevreden over deze advocaat.

10,0

E.H.

Score

Peter heeft mij een geruime tijd bijgestaan. Zijn kennis en ervaring zijn uitmuntend. Altijd perfect bereikbaar, en snel in communicatie. Een advocaat die weet waar die over praat. De zaak is met succes afgerond en naar mijn tevredenheid! Je hoopt ze nooit weer nodig te hebben, maar mocht dat het geval zijn, dan zou ik weer voor deze advocaat kiezen.

10,0

Anoniemplease

Score

Tijdens een korte telefonische kennismaking stelde de advocaat een aantal scherpe vragen. Meteen merkte ik dat hij veel kennis heeft in zijn vak. Mijn vragen wist hij meteen te beantwoorden en wist hij ook meteen al waar ik met mijn vraag naartoe wilde. Hij heeft een werkwijze dat snel, duidelijk en goed is. Ik kon het bij hem echt los laten.

10,0

Jolanda

Score

Goed en helder advies, vlot handelen en een goede benaderbaarheid, kenmerkte de geboden rechtsbijstand bij de totstandkoming van een vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever, dit heeft een voor mij lastige situatie ten goede gekeerd.

10,0

Ap

Score

In een voor mij onrustige periode, bood de heer van Wegen bij mij rust. Ik ben uitermate tevreden en zal de heer van Wegen absoluut aanraden. Dank nogmaals voor het verlichten van mijn zorgen en de goede afwikkeling in mijn zaak.

10,0

Darius

Score

We kregen waarvoor we kwamen.Chapeau

9,0

E

Score

Ter zake kundig, adequaat en snel

10,0

joop

Score

Veel vertrouwen, en ervaring ook uit eerdere zaken, een gedreven advocaat, zo zijn er niet meer veel.

10,0

Bruijstens

Score

We hadden wel gehoopt maar nooit gedacht dat we zouden winnen van het UWV nadat in eerste instantie de IVA met verkorte wachttijd was afgewezen maar het is advocaat van Wegen toch gelukt wat een prestatie op zich is. Verder is het ook een fijn mens om mee te communiceren en altijd telefonisch of via de email bereikbaar.

10,0

Shuai

Score

My employer did not pay my wages and unlawfully dismissed me. Mr. van Wegen won the case with me. His support helped me went through a very difficult time. Due to my insufficient legal knowledge and language barrier, he did a lot of extra work for me! I would recommend him to people who are facing the same situation as me!

1 2 3 4 5 6 7 8 9