Advocatenkantoor Vahl

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Gertie

Score

Fijne prettige advocatuur, denkt mee in oplossingen en weet hoe iets aan te pakken . Raad advocaat ook een ieder aan die een jurist zoekt.

10,0

John Franken

Score

Erg fijne advocaat, heeft mij erg goed bijgestaan met uiteindelijke uitkomst vrijspraak

10,0

Sharon

Score

Meneer Vahl heeft mij 2 keer bijgestaan in een rechtszaak. Beide keren ben ik zeer tevreden over hoe hij mij heeft geholpen en niet geheel onbelangrijk de uitspraak in deze zaken. Waarvan één vrijspraak! Zelfs op korte termijn zeer goed geholpen, geeft duidelijk advies en is erg betrokken! Ik raad hem iedereen aan!

10,0

R.e kuhr

Score

Situatie leek voor mij hopeloos........ Maar dat was het niet! En wellicht ook niet voor u Verdacht van belaging en vernieling 2019-2021. met schadevergoedingeis €15000-18000. honderden papierpen aan zogenaamd bewijs en tigtallen zogenaamde waargenomen gebeurtenissen. Bij van de Vahl kantoor word grondig naar u zaak gekeken naar alle mogelijkheden in u voordeel. Laat u zich niet kleineren door onrealistische beschuldigingen en ga in de verdediging met Vahl. Aantal punten die opvallen. -Sherp tijdends verhoor. -Bestudeert het procesverbaal grondig. -Geeft goed advies, -Goede voorbereiding rechtzaak, -Fijne communicatie -Betrouwbaar met informatie -Profesioneel tijdens zitting Mijn Uitslag: Eis: officier - 210 uur werkstraf - gevangenis 30 dagen voorwaardelijk - gevangenis 30 dagen onvoorwaardelijk €3000 schadevergoeding - 1x per 2 week meldplicht reclassering - electronische enkelband - locatie verbod - contactverbod - laten behandelen door psycholoog Uitspraak: rechter 40 uur werkstraf €300

10,0

Chris

Score

Heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

10,0

Patty Cobussen

Score

In het begin had ik gemengde gevoelens want ja het was mijn eerste keer dat ik een advocaat nodig had. Wim is een hele goede en kundige advocaat en kijkt naar jou als persoon maar ook goed naar de zaak. Als het geen zin heeft zal hij dit ook zeer zeker zeggen. Wim zorgt dat altijd alles op tijd de deur uit is. Ik wil het hele kantoor bedanken voor de goede service en de hulp!

10,0

Bram van Nifterik

Score

Met een goede voorbereiding heeft deze advocaat mij bijgestaan bij een dagvaarding. Door haar hulp was de uitspraak positiever dan verwacht.

10,0

John

Score

De ervaring die ik heb zijn, accuratesse kundig en vriendelijk. Dit kantoor behartigt de cliënt in optima forma, gaat ervoor om te zorgen dat de zaak goed verloopt.

9,0

Wouter

Score

Er is kundig omgegaan met mijn zaak. Beide advocaten luisterden en stelden gerust, terwijl ze telkens alle kansen open lieten. het contact was eenvoudig en persoonlijk. Weinig aanmerkingen op mijn ervaringen. Ook kreeg ik het gevoel dat er een hoop gespecialiseerde zaak kennis aanwezig was. Al met al wat ik van een advocaat verwacht had.

9,0

Seppe

Score

Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel dat ik constant up-to-date gehouden werd. Het hele proces was voor mij overzichtelijk en duidelijk. Daarnaast werden mijn vragen snel beantwoord. Verder werd er van te voren een duidelijk en nauwkeurig beeld geschetst van de waarschijnlijke straf.

1 2 3