Advocatenkantoor Solutio

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Piet Peters

Score

Vlot en goed geholpen. Declaratie was lager dan prijsopgave.

10,0

Selima

Score

Top advocaat echt een aanrader! Het voelde na het eerste gesprek al vertrouwd. Mirjam is vakkundig, professioneel en daarnaast heel prettig in de omgang. Communiceert duidelijk, denkt mee over gevolgen, reageert snel en is altijd bereikbaar. Je krijgt een goed overzicht van de stand van zaken en alles wordt netjes via de email vastgelegd. Onwijs bedankt voor alles!

10,0

-

Score

Ik heb een zeer aangename ervaring over gehouden aan mijn bezoek bij Mirjam. Vriendelijke vrouw welke de belangen van haar client zo goed mogelijk beschermd. Meedenkend, naast zakelijk ook persoonlijk inleeft met de casus om vervolgens samen het proces in te stappen. Aanrader!

10,0

Tom Verdam

Score

Solutio overtreft de verwachtingen, kordaat, correct, no-nonsense. Een aanrader voor ieder die een geschil over de uitvoering van een huurcontract heeft. Goed advies, heldere communicatie, scherp op de inhoud. Alles wat je nodig hebt.

10,0

Harry

Score

Ik had een probleem dat flinke financiƫle gevolgen had kunnen hebben. Advocatenkantoor Solutio heeft mij uitstekend geholpen bij het nemen van de juiste stappen.

10,0

K

Score

Dank voor de zeer kundige en efficiƫnte advisering

10,0

Aernout Goldberg

Score

Contacten met mevrouw Koppe zijn zonder uitzondering uiterst plezierig verlopen, zowel in persoon als ook met digitaal ed media. Mevrouw Koppe is ook spontaan zeer bereid gebleken de kosten voor ons binnen de perken te houden, waarvoor wij haar erkentelijk zijn. Hopelijk is het niet nodig, maar bij een zakelijk probleem in de toekomst wenden wij ons weer vol vertrouwen tot haar om ons juridisch bij te staan.

10,0

Wouter

Score

Een rechtszaak is een vervelende situatie die niet veel mensen dagelijks meemaken. Daarom was ik uiterst tevreden met de deskundigheid, het geduld, de uitleg en het begrip voor de emoties die zo'n situatie met zich meebrengen.

10,0

Han

Score

Goed geregeld

10,0

S. de Vries

Score

Kan niet anders zeggen dat Mirjam een zeer bevlogen en vakkundige advocaat is die ons uitstekend heeft geholpen.

1 2 3