Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Sean

Score

I was happy how the lawyer did his job

10,0

Tarik

Score

Het contact met de heer Nijsen verliep goed en professioneel. Hij pakt de zaken snel op en reageert meteen op alles. Inhoudelijk en vakkundig is hij sterk en hij denkt goed met je mee. Kortom zeer aan te raden!!

10,0

Jefrey vink

Score

Expertise in haar deskundigheid (familie recht betreft onze zaak), goede duidelijke communicatie, aardig en sociaal, straight to the point, met succes de zaak afgewikkeld. Zonder deze advocaat had ik het niet gered. Persoonlijk ook betrokken bij cliënten. Hulp met visum vrouw op eigen initiatief. Zeer tevreden met mevr. Altena. Ik had geluk dat ik deze advocaat getroffen had. Dank u wel voor de ondersteuning.

10,0

Uzeyir

Score

Kantoor met de juiste deskundigheid!

10,0

S.

Score

Mijn ervaring bij jullie was zeker goed Job nijssen is goeie advocaat die raad ik zeker mensen aan heel tevreden top

10,0

F.

Score

I had good experience as we fix the legal problem relate with a Company. Last I will need some help about UVW help were the explanation didn't be so clear. Thank you for the help

10,0

D.

Score

J.Nijssen heeft me pittig bijgestaan en op cruciale momenten weten bij te staan. Waardoor 2x met succes de zaak voor mij gewonnen is.

10,0

H.

Score

Ik ben super goed geholpen door dhr Job Nijssen. Hij heeft snel en accuraat gehandeld omtrent de situatie. Dhr Nijssen heeft mij goed op de hoogte gehouden van alle aspecten wat wel en niet reëel zou zijn . Ik wil hem ook heel erg bedanken voor alle steun en hulp die hij mij gegeven heeft!

10,0

Nina

Score

Het was een goede ervaring, geen enkele problemen gehad.

10,0

Zaide

Score

Goed geholpen, alles duidelijk en helder uitgelegd, met als gevolg positieve resultaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12