Advocatenkantoor FixedLegal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Terence

Score

Uitstekend!

10,0

Adisa Hadzic

Score

Mr. Dekkers verstaat zijn vak. Hij is juridisch kundig, een strateeg en een gedegen sparringspartner. Dit kantoor staat voor kwaliteit en vertrouwen. Altijd wordt ook het pragmatische onderdeel meegenomen. Juridische bijstand zoals deze hoort te zijn! In de toekomst weet ik waar ik moet zijn en ik beveel het daarom iedereen aan.

8,0

arend

Score

Via een goede vriendin werd ik doorverwezen naar Michael. Vanaf het eerste contact een open houding en een deskundige blik. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, maar altijd met een juiste insteek van recht en rechtvaardigheid. Geeft aandacht aan een onderbouwde uitleg in woorden en voorbeelden zodat je precies weet hoe en wat er nodig is en welke beslissingen er gemaakt moeten worden. Een advocaat die niet alleen zelf aan het stuur zit maar wij als mens en cliënt ook. En dit gaf ons een tijdens het het proces zowel in privé als in de rechtbank een goede houvast. Van de vele advocaten is Michael er 1 om altijd weer naar terug te gaan als je 1 nodig hebt en bent!

10,0

Fam. Stuijt

Score

Michael heeft onze zaak serieus opgepakt, en ons daarmee prima geholpen. Het is een advocaat met hart voor de zaak!

10,0

Humphry Nijman

Score

Alles is in goed overleg en succesvol verlopen.

10,0

Robbert

Score

De Heer Dekkers begrijpt, adviseert en handelt op een vriendelijke, duidelijke en adequate wijze. Communicatie verloopt altijd soepel en geeft vertrouwen in de wirwar van juridische rompslomp. Fixed Legal is de spreekwoordelijke steun in de rug en arm om de schouder!

10,0

Ares

Score

I recommend Mr Dekkers as lawyer , he knows what is he talking about , he give you the best advise and guidance to solve your problem. He is clear straight to the point and when he doesn't have the knowledge on specific request ( not his field) he will or find the exact informations or recommend you to one of his colleguea.

10,0

Marco

Score

Super advocaat, helder , eerlijk en recht door zee!

10,0

wouter

Score

Had zijn spullen snel af en was gemakkelijk te bereiken

10,0

Cees

Score

Fixed Legal is een zeer deskundig advocatenbureau. Ik heb een zeer positieve ervaring in een casus over bestuurlijke aansprakelijkheid. Michael Dekkers is een advocaat die altijd voor je klaarstaat, snapt dat er oook een menselijke kant aan de zaak zit en zeer deskundig is. Als het gaat om bestuurlijke aansprakelijkheid ken ik geen betere. Michael combineert zakelijke deskundigheid met de menselijke maat. Altijd toegankelijk en duidelijk!

1 2