Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Moustafa

Score

Erg positief en prettig

10,0

Pascal

Score

Fijn om iemand naast je te hebben waarop je kan vertrouwen in lastige periodes. Ingrid heeft mij enorm geholpen om overzicht en grip op de situatie te krijgen.

10,0

Viridiana

Score

Alles was altijd goed uitgelegd.

9,0

Hans

Score

Goed geholpen door Dorrit, maar ik kan haar bij deze recensie niet aanvinken. Prima, deskundige inschatting van mijn zaak en goede advisering. De communicatie ging - t.o.v. mijn verwachting - af en toe wat traag.

10,0

Joost

Score

Wij hebben hulp gehad i.v.m. een scheiding. Wij zijn hierin goed begeleid. Middels een zoom meeting hebben wij een goed gesprek gehad met Ingrid. We zijn prettig begeleid en hebben zonder problemen de scheiding kunnen regelen hierdoor. Ingrid en collega's, bedankt voor de hulp!

9,0

Roxanne

Score

Ingrid heeft me goed geholpen. Helaas niet met het resultaat wat ik hoopte, maar we hebben er wel alles aan gedaan.

8,0

Wim

Score

staat hierboven

9,0

Andy Smits

Score

De zaak in recht heeft in mijn geval een vertrouwensband opgebouwd waardoor je voor je gevoel meer kwijt kon als alleen maar het harde en het zakelijke waardoor er een persoonlijke manier van onderhoud gecreƫerd wordt. Dit gevoel uit zich in een luisterend oor en een gedegen advies waardoor je, ondanks je gevoelens en emoties, het gevoel krijgt gehoord en 'gevoeld' te worden. Ben ondersteund door Ingrid van den Heuvel welke ik via deze weg ook nog een woord van dank wil geven.

10,0

Kim

Score

Vanaf het begin tot het eind als erg prettig ervaren. Gevraagd en ongevraagd advies wat tot goede gesprekken over afspraken heeft geleid. Bij vragen kregen we direct reactie waardoor we ook snel onze scheiding geregeld hadden.

9,0

Fahim

Score

Vanaf het begin tot het einde ging alles goed

1 2 3 4 5 6 7