Advocatenkantoor A Streefkerk

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jacqueline

Score

Annet staat mij al 6 jaar bij met langlopende zaken, ze is erg professioneel maar ook zeer benaderbaar en erg fijn in de omgang. Ze denkt echt met je mee zoekt naar verschillende opties en luistert echt naar je.

10,0

Yvonne en Hans

Score

Wij hebben meerdere goede ervaringen met advocaten kantoor Streefkerk. Snelle respons en deskundige hulp. Een echte aanrader !

8,0

Pascal

Score

Annet kwam op het juiste moment op de juiste tijd... Ik zou niet weten hoe ik het zonder haar zou moeten regelen. Ze denkt mee, geeft advies en is volledig transparant. En het belangrijkste vond ik dat ze vooral heel menselijk was in haar begeleiding, waardoor ik het gevoel had volledig te begrijpen wat er allemaal speelde in het proces. Absoluut een aanrader!

10,0

Joyce

Score

Ik vond het zeer fijn te ervaren dat je echt oog had voor mijn situatie. Goed om te merken dat je met me meedacht en dat je altijd voor me klaar stond. Een zeer persoonlijke benadering. Heel fijn. Ook vond ik het prettig dat je informatie meestuurde uit eerdere rechtszaken, waardoor ik me meer kon inlezen en verdiepen in wat er mogelijk was. Ik voelde me gehoord en de sfeer was veilig, zodat ik alles open met je durfde te bespreken. Ik zal je echt aan iedereen aanbevelen. Bedankt!

10,0

Lot

Score

Voordat ik de hulp van A. Streefkerk kreeg was ik al ruim 1,5 jaar bezig om van mijn ex te scheiden en ons huis te verkopen. Dankzij A. Streefkerk is het gelukt in 13 maanden om alles rond te krijgen en kan ik dit boek nu voor eens en altijd sluiten. Dit was met de andere 2 advocaten en mediation niet gelukt.

8,0

Marvin

Score

Het draaide om mij en niet een nieuwe cliƫnt , ze heeft me eerst gerust gesteld en daarna meteen laten zien waar ze haar tanden in zet het maximale eruit zal halen. Ben der eeuwig dankbaar

10,0

Duardo

Score

Top advocaat

10,0

Bianca

Score

De samenwerking vond ik prettig, de communicatie is duidelijk en helder, in gewone taal.

8,0

Rene

Score

Mijn ervaring was goed kort en krachtig

8,0

Bianca

Score

Reele kijk op wat haalbaar is en wat niet. Oplossingsgerichte aanpak.

1 2 3 4 5 6 7