Advocaten van Nu

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ben

Score

Fantastisch geholpen door Ton Hendriks. Hij is Vakkundig, pragmatisch, denkt mee, communiceert helder en legt de juiste stappenplan en strategie goed uit. Hij is flexibel en reageert snel op alle vragen. Uitstekende begeleiding.

9,0

Martijn

Score

Uitstekend geholpen door Ton Hendriks, ondanks dat de zaak in een zeer kort tijdsbestek afspeelde heeft Ton voldoende tijd beschikbaar kunnen maken, inclusief de avonduren. Zeer flexibel, betrokken en deskundig!

9,0

A.P.

Score

Ton was betrokken en goed bereikbaar. Zijn adviezen waren duidelijk en helder. Met name het tussentijds sparren heb ik als zeer waardevol ervaren.

10,0

Jolanda

Score

Ik ben goed, professioneel van advies voorzien. Ook toen het allemaal niet vlot liep ben ik daar in bijgestaan. Mijn dank daarvoor.

10,0

Barbara

Score

Fantastische begeleiding, kennis, inzicht en nazorg

10,0

Astrid van Rossum

Score

Mijn ervaring met de heer Ton Hendriks is echt uitermate goed geweest, door zijn goede luisteren begreep hij gelijk mijn verhaal en wist dit ook perfect op papier te zetten. Hij handelt snel, luistert goed en actie is super snel. Mocht ik hem ooit in de toekomst nodig hebben zal ik zeker weer met hem zo'n traject ingaan...... super ervaring! Astrid

9,0

Fred

Score

Ton was op de juiste momenten van belang met de juiste adviezen. Hij combineerde juridisch deskundigheid met een goed uitgedachte strategie, met veel gevoel voor de relevante omstandigheden. Voelde ook goed aan wat de klant (met juridische kennis) zelf kon doen en wanneer zijn specialistische inbreng nodig was. Plezierig en betrokken samengewerkt. Zeer tevreden.

8,0

Paul

Score

Ik had Advocaten van Nu ingeschakeld omdat ik een arbeidsconflict met mijn werkgever had. Vanaf het eerste mail contact was er al snel een telefonisch contact. Wat ik erg goed en bijzonder vond was dat Ton (Advocaten van Nu) het verhaal wat ik vertelde in mijn woorden kon omzetten in tekst. Wat ik verder nog goed vond was dat ik de communicatie, via mail, deed met mijn bedrijf. De mail werd door Ton gemaakt. Uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat.

10,0

Jetty

Score

Ton heeft mij zeer goed bijgestaan in een privacy- en arbeidszaak onlangs. Ik heb hem ‘s avonds mogen bellen waarop jij zich direct beschikbaar stelde en meeging naar cruciale gesprekken. Hij dook meteen in de materie, was ondersteunend, snel, kwam op voor mijn belang en was hiervoor zakelijk naar de ander: een goede onderhandelaar. Hij wilde zelfs bereikbaar zijn tijdens zijn vakantie, zo betrokken. Niet onbelangrijk tijdens zo’n traject: Ton is ook vrolijk. Mocht ik weer hulp nodig hebben dan zou ik Ton wederom vragen om mij bij te staan. Ton dank je wel.

10,0

Feike

Score

Ton en collega's hebben mij ontzettend goed bijgestaan in mijn geschil. Ik heb het hele proces (analyse, inventarisatie van wensen, advies, onderhandeling en uiteindelijke resultaat) als erg professioneel ervaren. Wat ik erg waardeer is dat ze de menselijke verhoudingen op 1 zetten met oog voor de belangen van mijzelf maar ook van de wederpartij. Dit zorgt voor een gebalanceerd proces waarbij ik met Ton kon bespreken wat de kosten in energie en de opbrengsten zouden zijn. Ze stellen de juiste vragen en denken ontzettend goed mee. Op de juiste momenten zijn ze vasthoudend en daadkrachtig. Hun steun, raad en reflectie heeft geleid tot een oplossing waar ik blij mee ben en waardoor ik verder kan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19