Advocaat & mediator mr. A.E. Kievit

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Anoniem

Score

Fijn geholpen in een toch voor ons onbekende wereld!

8,0

F….

Score

Goede en duidelijke adviezen . Altijd snelle reactie via de mail terug ontvangen . Binnen 3 mnd gescheiden….. blij dat het voorbij is.

10,0

Anton

Score

Het juridische deel: het kennismakingsgesprek verliep voor mij wat stroef, met name omdat de advocate (mr. Kievit) niet op voorhand de door mij aangegeven lijn wilde volgen. Echtgenote was positiever. Mr. Kievit gaf echter aan dat alle aspecten van een scheiding niet alleen financiële, maar ook juridische en fiscale consequenties kunnen hebben en dat die ook bekeken moeten worden. Gaande de afhandeling werd het contact prettiger. Zakelijk, maar wel met voldoende inlevingsvermogen. Verder een voortvarende begeleiding en afhandeling. Scheelt wel dat we het vooraf al samen eens waren. Het financiële deel: ik was niet van plan veel geld uit te geven aan de echtscheiding. Ik heb dus eerst uitgebreid alle mogelijkheden voor online scheiden bekeken. Echter, ook bij de vergelijking van de online mogelijkheden bleek: hoe beter de begeleiding des te duurder. Bij toeval zag ik site van de Divorce Company. Zij werken met modulen en met per module een vaste prijs. Dat bleek uiteindelijk niet eens veel duurder dan de doorsnee online-scheiden aanbieders, maar wel met persoonlijke begeleiding en begeleiding door een ervaren echtscheidingsadvocate. Iets duurder, maar een keuze waarvan we geen van beiden spijt gehad hebben.

10,0

Anoniem

Score

Mw. Kievit heeft verstand van zaken en een oplossingsgerichte instelling. Ze was altijd goed te bereiken en gaf snel antwoord op vragen. Ze is vriendelijk en geeft prettige en fijne ondersteuning.

10,0

Anoniem

Score

De heldere rustige communicatie is heel waardevol. Tijd en ruimte en geduld zodat ik ook alles snap is er en dat geeft een zeer goed gevoel en vertrouwen.

10,0

Anoniem

Score

Goed advies gehad; ik kon snel terecht.

8,0

Eric-jan

Score

Goede communicatie. leg de verantwoording waar die hoort. Weet met lastige vragen ook alternatieve specialisten te vinden (in mijn geval iemand over met arbeidsrecht en fiscaal specialist)

9,0

Nina

Score

We kwamen bij Anne ivm een scheiding. Ze heeft ons hierbij goed geholpen om onze wensen in de goede taal (rechtbank-taal) te vertalen. Hierin was ze duidelijk en snel. Ze weet precies wat ze moet doen :-) Dit werkte voor ons zeer prettig.

9,0

Mark

Score

Mijn ervaring met mr. A.E. Kievit is dat zij zakelijk en menselijk kijkt naar de casus. Ze creëert de ruimte om als client je verhaal te doen en je emotie te delen, welke ze omzet naar duidelijke feiten en hierin direct aangeeft wat de mogelijkheden voor jou als client zijn in jouw betreffende casus. Ze geeft geen vals verwachtingspatroon en schroomt ook niet om aan te geven wanneer je als client de realiteitszin uit het oog verliest.

9,0

Ab

Score

Goed, persoonlijk, snel en volledig. Fijn traject doorlopen om het doel samen te realiseren.

1 2