Advocaat Kim

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Anoniem

Score

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen van Kim. Ze heeft alles goed en begrijpbaar uitgelegd, hierdoor was ik erg gerust gesteld. Vervolgens heeft ze via de juiste aanpak mij enorm geholpen.

10,0

Thijs

Score

Ik had het geluk om samen te werken met Kim in een complexe kwestie, en ben enorm tevreden met haar diensten. Kim is niet alleen uiterst deskundig op het gebied van arbeidsrecht, maar ook buitengewoon toegewijd en empathisch. Kim nam de tijd om mijn situatie grondig te begrijpen en bood strategisch advies dat zowel praktisch als effectief was. Ik beveel Kim zonder meer aan!

9,0

Patricia

Score

Tijdens mijn arbeidsconflict met mijn werkgever stond Kim mij bij met haar rotsvaste steun. Ze was altijd bereikbaar op momenten dat ik haar advies dringend nodig had. Dit gaf me enorm veel vertrouwen en rust in een stressvolle periode. Naast haar deskundigheid is Kim ook een warme en empathische vrouw. Ik voelde me bij haar ├ęcht gezien en gehoord. Ze nam alle tijd voor mijn verhaal en luisterde aandachtig naar mijn zorgen. Dankzij haar steun en realistische inschatting van de haalbare resultaten, hebben we een overeenkomst kunnen bereiken waar ik tevreden mee ben. Kim belooft je geen gouden bergen, maar streeft naar het beste haalbare resultaat in jouw specifieke situatie. Ik beveel Kim van harte aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en betrokken advocaat.

10,0

Marisa

Score

Kim heeft mij enorm geholpen bij een conflict tussen mij en mijn werkgever terwijl ik ook nog eens arbeidsongeschikt was. Hoewel het een heftige periode voor mij is geweest heeft Kim mij met haar professionele kennis uitstekend geadviseerd. Daarnaast heeft zij een natuurlijk talent om aandacht te geven en rekening te houden met de persoonlijke situatie. Ik voelde mij volledig op mijn gemak bij haar, vertrouwd en gehoord. Uiteindelijk is het proces op een vlotte en nette manier verlopen, mede door haar support.

10,0

M.

Score

Ik kwam voor het weekend onverwachts in een voor mij vervelende werksituatie terecht en ben door Kim op korte termijn begripvol en met deskundigheid hier door heen geloodst.

10,0

Robin

Score

Kim is deskundig, zeer betrokken en klantgericht. No nonsens, oplossingsgericht en pragmatisch. Kim heeft ons als werkgever inmiddels in diverse dossiers zeer goed bijgestaan.

10,0

Jeroen

Score

Tja dan krijg je zo maar een oneerlijk ontslag en dan?. Gelukkig kreeg ik de contactgegevens van Kim. En als snel bleek dat dit ontslag niet klopte en blijkt ze een goede advocaat te zijn omdat mijn case goed en netjes is afgehandeld met de maximale winst, waar ik ook gewoon recht op heb. Wat Kim bijzonder maakt is dat ze meer is dan alleen de juridisch adviseur, ze snapt ook wat je meemaakt en begeleid je ook met het hele proces, adviseert en heeft persoonlijk advies waar je iets aan hebt. Daarmee had ik me geen betere advocaat kunnen wensen. Wel hoop ik haar nooit meer nodig te hebben ;)

10,0

Remco

Score

De diensten van Kim Voordes waren buitengewoon waardevol tijdens mijn overgang naar een nieuwe baan. Haar diepgaande kennis en toewijding zorgden voor een vlotte en succesvolle transitie. Haar professionaliteit en doortastendheid maken haar een uitstekende keuze voor iedereen die juridische bijstand nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht.

10,0

H

Score

Kim heeft mij geadviseerd over het treffen van een VSO met mijn werkgever. De communicatie verliep zeer prettig, Kim werkt praktisch en accuraat. Heel tevreden met het eindresultaat en zeker aan te bevelen!

10,0

Celica

Score

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende hulp die ik heb ontvangen van Kim bij het afhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Kim handelde zeer snel en adequaat, en haar professionaliteit was opmerkelijk. Nadat de overeenkomst was getekend, heeft Kim ook de nodige aandacht besteed om ervoor te zorgen dat alles werd geregeld zoals in het contract was overeengekomen. Haar toewijding en zorgvuldigheid hebben me het vertrouwen gegeven dat mijn belangen op de juiste manier zijn behartigd. Ik waardeer de effici├źnte en grondige aanpak van Kim en zou haar diensten ten zeerste aanbevelen aan anderen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Dank je wel, Kim, voor je professionele bijdrage en uitstekende service!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15