Advocaat Kim

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Menno Houbolt

Score

Ik heb Kim ervaren als een deskundige en pragmatische advocaat. Zij heeft in de onderhandelingen voor mij het maximale resutaat bereikt, zonder de relaties te schaden.

10,0

Inge

Score

Kim is een fijne vrouw en heel deskundig. Ze luistert goed, werkt nauwkeurig, geeft goed advies, doet wat ze doet in afstemming en staat er echt als het nodig is. Ik was erg blij met haar steun in een toch vervelende situatie.

10,0

Anoniem

Score

Wat was het fijn om Kim bij de onderhandeling van mijn Vaststellingsovereenkomst aan mijn zijde te hebben! Ze is empatisch, dacht aan werkelijk alles en is erg snel met haar reacties.

10,0

Anna

Score

I had a great experience with Kim during my settlement process. She was reactive, helpful and reliable.

10,0

Charles

Score

Ik heb Kim Voordes twee keer gevraagd mijn representatie te zijn bij verschillende trajecten, welke zij zeer professioneel en deskundig heeft afgehandeld. Ik heb haar dan ook binnen mijn kennissenkring veelvoudig aangeraden en zal zeker wederom van haar diensten gebruik maken indien zich een soortgelijke situatie voordoet.

10,0

Lies van den brink

Score

Kim is heel Goed en zeer alert op alle zaken. Ik zal Kim zeker aanbevelen

10,0

Anoniem

Score

Kim heeft een persoonlijke, professionele benadering en geeft waardevol inhoudelijk advies.

9,0

Sophie

Score

Onlangs ben ik - via mijn zoon - in contact gekomen met Kim. Ik had een arbeidsjurist nodig, die wilde meekijken naar een overeenkomst. Kim heeft op een hartelijke, persoonlijke en zeer vakkundige wijze haar werk gedaan en meegekeken naar de voorliggende teksten. Ze heeft mij goed uitgelegd wat de strekking van bepaalde afspraken is, zodat ik goed wist wat ik ondertekende. Dat helpt in zo´n situatie. Ook is ze van meet af aan duidelijk geweest over de zakelijke kant, zoals: hoeveel uren ze zou kunnen besteden voor het beschikbare bedrag. En dat is helemaal gelukt. Ondanks corona, die ook haar gezin in die tijd niet voorbijging. Bedankt Kim, het was prima!

9,0

Diane

Score

Ik heb Kims hulp ingeschakeld bij een vaststellingsovereenkomst (vso). De vso kwam niet onverwacht, maar bracht toch nieuwe onrust met zich mee. Hierdoor ben ik blij dat ik Kim gevraagd had mij te helpen. Met haar ervaring weet ze zaken op een prettige manier duidelijk toe te lichten. Ook was het erg fijn dat ze een belangrijk deel van de onderhandelingen namens mij voerde. Ik zag het mezelf door alle emoties namelijk niet doen. In de communicatie vond ik haar vlot, begripvol en realistisch.

10,0

Karen Monnich

Score

Kim is één van de weinige advocaten waar ik ervaring mee heb die heel doelgericht te werk gaat. In een korte tijd weet ze heel scherp het issue neer te zetten, verschillende scenario's te schetsen en naar een concrete oplossing toe te werken. En dat in een hele prettige en transparante manier van werken.

1 2 3 4 5 6 7 8