Ace Letselschade Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

I.

Score

Gedurende gehele traject prettig contact gehad. Ben voorzien van goed advies en kon met al mijn vragen terecht bij mevrouw Bodamèr. Zeer tevreden met de uiteindelijke afhandeling.

10,0

Tonia

Score

Vriendelijke en begripvolle mensen. Die je duidelijk informeren en bijstaan.

10,0

R. Pijl

Score

Ik houd het kort. Ik ben zeer vakkundig geholpen, er is met mij meegedacht aan/over zaken waar ik absoluut niet aan had gedacht, van begin tot eind heb ik een goed gevoel gehad over de geboden diensten, en heb altijd het gevoel gehad dat ik alles los kon laten met de zekerheid dat ook alles goed zou komen. Wel 1 laatste maar, bij de slotbepaling is geen rekening gehouden met de belasting, bij aangifte inkomensbelasting was de slotbepaling meegenomen waardoor ik een groot bedrag moest betalen aan de belastingdienst, uiteraard als dit mij medegedeeld was, was de schrik niet zo groot geweest na het invullen van de inkomensbelastingen. Maar, een grote compliment aan L. Hendriks, een (vak)kundige vrouw die meedenkt en waar er geen zorgen hoeft te zijn, zeer betrouwbaar en iemand waar je alles aan over kunt laten.

9,0

John

Score

We zijn erg goed bijgestaan door Corinne Jeekel. Uitleg over de rechtszaak was erg duidelijk en stelde ons, en vooral onze dochter, op ons gemak.

10,0

Ursula

Score

Ik heb een goeie ervaring met de advocaat. Veel geduld en er werd goed geluisterd naar jou gevoel bij wat je had doorgemaakt.

10,0

Roelof

Score

13 jaar heel goede ervaring gehad. Zou jullie echt aanbevelen. Goede en leuke mensen

10,0

Vince

Score

Zowel per mail als tijdens ons telefonisch contact heb ik ervaren dat mijn zaak in goede handen was. Corinne heeft geluisterd naar mijn frustraties en eerlijk gereageerd en gehandeld. Dat voelde als een echte steun in mijn zaak, waarin naar mijn idee Achmea zeer onrechtvaardig handelde naar mijn idee.

8,0

Arno

Score

Gezien de complexe situatie, is er na bijna 4 jaar na het ongeval op een professionele wijze tot een goede overeenstemming gekomen. Er was sprake van korte lijnen, goede communicatie en oplossingsgericht meedenken. Er is ruim voldoende aan kennis en ervaring aanwezig. Een verbeterpunt is communicatie naar de klant bij de wisseling van een advocaat op een zaak.

10,0

Jannie

Score

Advocaat heeft hoogst mogelijke bedrag voor mij geregeld. Liever had ik de hulp niet nodig gehad, niemand vraagt om een ongeluk. Zit nu in revalidatie traject om leren om te gaan met langdurige whiplash klachten. Ik kan Ace zeker aanraden.

10,0

Saar

Score

Mevrouw Jeekel en haar assistente mevrouw Van Looijengoed zijn beide zeer behulpzaam en empathisch. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je direct. Ik raad deze advocatenkantoor aan!