AC Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Kees

Score

Bij AC-legal geldt ; Vakmanschap is meesterschap!

9,0

Emile

Score

De incasso zaken worden strak beheerd door Femke en op tijd terug gekoppeld . Op het moment dat debiteur niet wil betalen dan gaat min of meer het geruisloos over in een rechtsprocedure, mits deze haalbaar is. De communicatie van dit bureau is echt fijn te noemen.

10,0

René

Score

Mijn ervaring heb ik als erg zeer prettig ervaren. Goede communicatie, behulpzaam en zeer deskundig.

10,0

Mark

Score

Wij zijn sinds 2016 cliënt van AC Legal, wij kunnen ons geen beter kantoor wensen!

10,0

Bob Pieterson

Score

Al weer vele jaren maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de juridische kennis van AC Legal. Niet alleen voor Worldmeetings.com maar ook voor de startup LocalMeetings en andere bedrijfsmatige en privé activiteiten. Ik heb het contact met Michel niet alleen als kundig ervaren maar ook als betrokken. Michel staat als AC Legal voor jou.

10,0

Annemarie

Score

Sinds 2015 behartigt AC Legal onze belangen. Wij hebben een aantal zaken gehad waarbij Michel Snoek ons uitstekend heeft bijgestaan. Hij bereid alles tot in de puntjes voor en is altijd bereikbaar voor ons. Hij is meedenkend en altijd scherp. Wij hopen nog jaren op hem te kunnen blijven bouwen.

10,0

Femke

Score

Wij schakelen snel en gemakkelijk met Michel Snoek voor ondersteuning bij gerechtelijke procedures en andere handelingen waarvoor een advocaat nodig is.