Vive Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ilham

Score

Professional and amazing Lawyer

10,0

Katlyne

Score

Dankjewel voor het bijstaan in deze zaak!

10,0

Rahana

Score

Goede duidelijke afspraken en service. Snel afgehandeld

10,0

Hendrik Van Buren

Score

Vive Advocaten, Ruim een jaar heeft mijn vader gebruik gemaakt van uw juridische kundigheid. Uw geduld, uw deskundigheid en vooral uw menselijkheid en betrokkenheid heeft op ons een enorme indruk gemaakt. Het eindresultaat was boven verwachting, Vive Advocaten is wat ons betreft een echte aanrader. Dank jullie wel !!

10,0

I

Score

Een zeer bekwame advocate met de nodige vakkennis, die goed naar de cliƫnt luistert en zeer behulpzaam is. Zeer tevreden.

10,0

Wesley

Score

Voor mijn proces heb ik Liana Vieira naast mij gehad als mijn advocate, Een lieve en meelevende vrouw die je af en toe ook duidelijk grenzen aangeeft maar daar ook direct duidelijkheid mee schepte als ik weer eens de wanhoop nabij was. De kennis is er en daar moet je haar in vertrouwen. Ik heb nog een weg te doorlopen in mijn zaak maar door Liana ziet deze er momenteel al 100% rooskleuriger uit en heb ik mijn leven weer rustig kunnen oppakken. Liana straalt rust uit, schept duidelijkheid en is vooral ook een mens. Ik ben haar heel dankbaar en wens haar alle goeds toe. Ik hoop het niet, maar mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben twijfel ik er niet aan om Liana Vieira opnieuw te benaderen. Liana, bedankt. Groet Wesley

10,0

Dinny

Score

Wanneer je een letselschade behandelaar/advocaat nodig hebt, heb je iemand nodig die jouw belangen op dat moment op zoveel verschillende manieren naar jouw wensen uitvoert. Dit is Liana Vieira! Zij is niet alleen top advocaat, maar de mens achter deze letselschade advocaat is warm en betrokken. Deze combinatie zorgt voor vertrouwen op een goeie samenwerking en goeie afloop.

10,0

Rachid

Score

Ik heb positive ervaring met Vive Advocaten. Het was boven mijn verwachting. Communicatie was top en het advice was ook goed.Dus mijn complimenten aan jullie.

10,0

eugen

Score

Ik werd geholpen om het hele proces te begrijpen dat ik zal doorlopen en werd geadviseerd om de beste beslissingen te nemen

10,0

Laura

Score

Er is 100% inzit voor je. Ze bieden een luisterend oor, tonen heel veel interesse in je, ze nemen de tijd voor je en geven goede adviezen.

1 2 3