Van Loo Van Riel Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Annemijn

Score

Mark van Loo is eigenlijk altijd bereikbaar, ik kon hem altijd tussendoor bellen met vragen en problemen. Ik kreeg daar gelijk reactie op of hij ging het voor me uitzoeken. Hij heeft zijn best gedaan om er zoveel mogelijk uit te halen wat soms lastig was in mijn geval. Daarom heel erg tevreden met het eindresultaat!

8,0

Jurriƫn

Score

Mark helpt ons goed bij het opstellen van onze overeenkomsten. Zijn deskundige advies zorgt ervoor dat wij onze overeenkomst naar wens opgesteld hebben. Ook voor beknopte vragen kan Mark ons snel te woord staan.

10,0

Martijn

Score

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop het kantoor van van Loo van Riel advocaten ons als klant helpt. We hebben met name met Mark van Loo contact. Reeds meermaals heeft hij ons geholpen. Deskundig advies en altijd snelle response. Mark voelt zich ook echt betrokken bij de zaken en is ook echt een sparringpartner voor ons. Wij kunnen ze maar 1 advies meegeven: GA ZO DOOR!

10,0

Niek

Score

Een zeer fijne ervaring al je vragen worden netjes en duidelijk beantwoord en ik kreeg ok duidelijk en goed advies over hoe ik het beste alles kon doen

10,0

Wouter Koen

Score

Wij werken al lange tijd samen met Van Loo Van Riel Advocaten en deze samenwerking bevalt erg goed. Met het team kunnen ze ons binnen elk vraagstuk van dienst zijn. Ze reageren vaak erg snel en staan altijd open voor contact en snel advies. Geen stug en ouderwets kantoor, maar vriendelijke en jonge professionals. Ze hebben samen met ons een stevig juridisch fundament voor onze ondernemingen gerealiseerd. Ik kan iedere ondernemer een samenwerking met dit kantoor aanraden!

10,0

F

Score

Bij een geschil met mijn werkgever ben ik door Tom ontzettend goed en snel geholpen. Hij nam direct alle stres weg. Het resultaat beter dan ik had durven hopen.

8,0

Jolon

Score

Mark is in staat om vanuit een juridisch perspectief naar de business te kijken. Dus daar waar nodig scherp te zijn op juridische elementen in overeenkomsten, maar ook beseffend dat business doen de focus is van onze organisatie.

9,0

jeroen verhoeven

Score

Van loo en van Riel is een zeer pragmatisch en doegericht kantoor . Snelle responstijd en heldere afwegingen kenmerken hen in hun werk. Een goede sparringpartner in een tubulente tijd

8,0

Jules

Score

ik heb ervaren dat Van Loo Van Riel advocaten altijd zoeken naar de beste oplossing voor hun klant, ook als dat betekent dat er voor hunzelf geen verder werk meer aanzit. Deze attitude levert hun tevreden klanten die ook in de toekomst weer graag gebruik maken van de diensten van hun expertise

10,0

Betty kooijman

Score

Prettige gesprekken, goede begeleiding en uitleg voor mijn zoon in de lopende zaak. Duidelijk en goed onderbouwt.

1 2 3