Van Kempen c.s. Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

C.

Score

Communicatie was super, bij vragen of onduidelijkheden bijna altijd binnen een dag antwoord per mail. Toegankelijke, betrokken en aardige vrouw.

10,0

Soukaina

Score

Ik had een goed ervaring met advocaat Margo Spekschoor. Fijne communicatie en duidelijk. Erg bedankt

10,0

Disa

Score

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van het advocatenkantoor ‘Van Kempen’. Je wordt met elke stap voorbereid, geïnformeerd en geholpen. Het is zo waardevel omdat het vaak in een periode is dat je zelf al genoeg aan je hoofd hebt.

9,0

Joris

Score

Ze heeft me geweldig geholpen en vertrouwen gegeven! Topadvocaat!

10,0

cristiana lampert

Score

professional services

10,0

Sanjana

Score

Margreet de Boer geeft je vertrouwen in het rechtssysteem. Ze was mijn houvast in een moeilijke periode ook tijdens mijn zwangerschap en bleef ten alle tijden deskundig, oprecht en kalm (wat alles minder “eng” maakt in zo een periode) Verder was er sprake van goede communicatie. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en mee te denken. Juridische ondersteuning . Kortom; Professionele en emotionele steun. Ik ben dankbaar.

10,0

MN

Score

Mevrouw Ferwerda heeft mij bijgestaan. Een integere advocate die snel helder heeft waar t over gaat, zodra je je zaak voorlegt. Ze geeft je vertrouwen in het rechtsysteem. Ze doet geen valse beloftes, maar geeft duidelijk aan wat je kan verwachten. Ze is reëel, staat open voor vragen, is betrokken en is bereikbaar. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en weet dit goed toe te passen. Straalt rust uit en komt ook goed over bij gesprekken met de wederpartij. Ik beveel haar zeker aan.

10,0

Mireille

Score

Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Wat ik wenste heb ik gekregen in mijn zaak dankzij mr M. De Boer.

10,0

Jorien

Score

Margreet de Boer is een zeer deskundig en ervaren advocaat, die betrokken en heel professioneel te werk gaat. Zij blijft kalm en houdt overzicht, en brengt perspectief in tijden dat dit bij de klant ontbreekt. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.

10,0

Francesco

Score

My experience was really amazing because after a negative first appeal with other lawyers I decided to rely on them with excellent results. Monique is an excellent person as well as an excellent lawyer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11