Van Kempen c.s. Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

7,0

R

Score

Geven snelle reactie op mijn vragen.

10,0

R

Score

Mijn zoontje en ik hadden geen betere hulp kunnen krijgen. Wij zijn enorm dankbaar en voelen ons zeer bevoorrecht dat wij bij Van Kempen c.s. Advocaten terecht zijn gekomen. Wij zullen Monique Nurdogan-Ferwerda nooit vergeten, zij die ons heeft bijgestaan in een hele moeilijke periode uit onze levens en zullen haar altijd in ons hart meedragen.

9,0

Sabina

Score

Behalve kundigheid in adviesgeving is er buiten een aangename omgaan met cliënten en snelle en adequate correspondentie gedurende de hele zaak en bijhorende processen. Dat ervaring had ik in hele periode van vijf jaar lang met advocate van dit kantoor.

10,0

L

Score

Ik ben efficiënt, goed geholpen en kreeg duidelijke uitleg over de procedure. Daarnaast was mijn advocate erg sympathiek en ik voelde mij door haar begrepen.

10,0

J

Score

Tevreden met hoe ik geholpen ben. Snelle en heldere communicatie en een mooi resultaat.

9,0

P

Score

Margo is een betrokken advocaat met kennis van zaken.

10,0

Naima

Score

Marjo Spekschoor is een hele bekwame advocate. Zij heeft mij enorm goed geholpen en bijgestaan! De manier waarop ze met je omgaat als gebroken vrouw is zo empowering! Heel tevreden en dankbaar dat ik naar dit kantoor ben verwezen door een vriendin die werkte bij Bureau Jeugdzorg.

9,0

Hélène

Score

Door een onverwacht geweldsdelict ben ik via via bij dit kantoor terecht gekomen. Na eerst door mijn rechtsbijstandverzekering DAS op een volledig verkeert traject te zijn gezet. Bij de intake werd zeer professioneel geluisterd en werd aangegeven wat de mogelijkheden waren. Ook was ik gezien het voorval - geweldsdelict - als slachtoffer gevrijwaard van advocaatkosten. Dit wist ik in eerste instantie niet, maar werd door advocaat in de intake uitgelegd en later schriftelijk bevestigd. Door Corona is de zaak in de rechtbank met vertraging behandeld. Onverwacht was daarbij de dader (uit Duitsland) aanwezig. Ook daarin werd ik gesteund door advocaat (en mijn getuige).

10,0

Alrieke Tillema

Score

Ontzettend fijn, betrokken, eerlijk, recht door zee, zeer deskundige advocaat. Ze nemen echt de tijd voor je. Zetten zich zo fantastisch in voor mij. Ik voelde me echt gehoord en ze deed haar werk als advocaat uitstekend. Maar ook als mens was ze zo fijn! Ik had een advocaat ingeschakeld voor mijn 1 hoofdig gezag aanvraag en gekregen/gewonnen dankzij deze zeer deskundige, fijne advocaat. Ik voelde mij veilig, prettig, gezien en vooral gehoord door mw. A. Hendriks. Als je een fijn advocaten kantoor zoekt, en je voelt zich als vrouw kwetsbaar.. Hier zit je echt op de juiste plek. Echt een aanrader.

10,0

C. T.R

Score

Monique Ferwerda is intelligent, professioneel, betrokken, begripvol,en respectvol. Doordat ik mijn advocate volledig vertouw gaf mij dat rust, die rust die zo belangerijk is om energie te hebben voor andere dingen die ook spelen. Ik ben blij dat ik op mijn gevoel vertouwde, en voor Van Kempen c.s. Advocaten heb gekozen. Beste keuze ever!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10