Van Essen Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

R

Score

Na in 2017 een onrechtmatige aanklacht in mijn brievenbus te hebben ontvangen was het even goed schrikken. In eerste instantie wou ik boos reageren op de aanklager maar na even tot 10 te hebben geteld realiseerde ik me al snel dat dit niet de juiste weg was. Gelukkig besloot ik contact op te nemen met het kantoor van Marielle en was zij in de gelegenheid om mij bij te staan. De rust en vertrouwen dat ik kreeg zal ik nooit vergeten, met als kers op de taart een nietig verklaring van de aanklacht. Mariëlle voor altijd bedankt!

10,0

Bart

Score

Als je in een moeilijke positie of omstandigheid terecht komt dan wil je bijgestaan worden door iemand die voor je staat en alles doet om je te helpen. Meester van Essen is volhardend, inhoudelijk sterk en vreest de confrontatie niet. Ik heb mogen ervaren dat ze dat met grote passie en zorgvuldigheid voor je doet. Naast de juridische scherpte is het een zorgzaam en liefdevol mens. Niet geheel onbelangrijk als je alleen staat tegenover de overheid.

10,0

Jeroen

Score

Mevrouw van Essen heb ik als zeer deskundig ervaren. Een advocaat die de extra stap zet. Ze was heel betrokken en luisterde goed naar mijn kant van het verhaal. Ze handelde snel en adequaat. Zeer tevreden dus!

8,0

Michael

Score

Zeer professioneel en snel geholpen met onze zaak. Kundig en doortastend optreden met kennis en gevoel voor de zaak en perso(o)nen in kwestie.

10,0

Ferry

Score

Alles was perfect en tot in details uitgewerkt. Goede communicatie voorafgaand aan de zitting.

10,0

Oswald

Score

Mr. Van Essen is uitzonderlijk betrokken bij ons als cliënt. Stond ons zeer goed voorbereid, geïnformeerd en met verstand van zaken bij in aantal zaken en wist deze overtuigend af te ronden. Zijn haar dankbaar voor haar expertise en bijstaan van aantal casussen. Kunnen en zullen haar ten zeerste aanbevelen.

10,0

Erdi

Score

Mevrouw Marielle van Essen weet precies waar het over gaat. Ze is zeer betrokken bij de zaak. Zelf was ik maanden bezig met de zaak, maar zonder succes. Mevrouw van Essen heeft het binnen korte termijn met succes kunnen afronden. Ik raad haar zeker ook aan.

8,0

Cornelia

Score

Altijd bereikbaar, snel en doortastend advies.

10,0

Catharina

Score

We were lucky enough to have mr. van Essen represent us. She did not disappoint. Honest, extremely knowledgeable, told it how it was and didn't sugar coat the facts. She worked long hours and responded quickly and efficiently to questions and emails. mr. van Essen's follow up was excellent. She did what she said she was going to do and best of all her efforts resulted in the desired outcome. We are deeply grateful for her service. I would not hesitate to recommend mr. van Essen.

10,0

Salvatore

Score

Wat een top team , zeer deskundig en accuraat, houden zich aan de gemaakte afspraken, geven goed en duidelijk advies . Advocaat Marielle van Essen en haar team gaan er 200% voor om de zaak tot een goed einde te maken. Ik raad Van Essen Advocaten iedereen aan.

1 2 3 4 5 6 7 8