Van den Oever Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Anoniem

Score

Een dik dossier met vele verklaringen weerhield Mevr. van den Oever niet om zich goed in te lezen en zeer goed op de hoogte te zijn van belangrijke details, dit wist ze goed in te brengen tijdens onze zitting en bracht het voor ons naar een goede uitkomst.

10,0

Anoniem

Score

Mevrouw van den Oever, heeft mijn zoon op correcte manier bijgestaan.

9,0

Hendrik van Leeuwen

Score

Mijn ervaring met Bianca was uitstekend.. Ze kwam mij regelmatig opzoeken in de gevangenis en heeft haar stinkende best gedaan om mij daar weg te krijgen..telefonisch contact is moeilijk vanuit de gevangenis maar ze zorgde er altijd voor dat er contact was.. lukte dat niet dan kwam ze met de auto naar me toe.. ook stelde ze mijn familie gerust, en was meelevend in alle problemen die opgelost moest worden buiten onze zaak om.. altijd mee denken voor de beste oplossing. Bianca doet het werk met haar hart en zal er alles voor doen om het recht te laten zegevieren..tot op de dag van vandaag toont ze nog steeds intresse in hoe met mij gaat..dat stel ik zeer op prijs.. kortom, Een topper als Mens en Advocaat ! Een echte Vakvrouw.

8,0

Jim Dofferhoff

Score

Ik heb hele fijne hulp gehad. Mevrouw van den Oever was heel vriendelijk en begreep mijn verhaal. Ook heeft zij mijn ouders ingelicht over de situatie, omdat ik zelf niet de kans kreeg om mijn ouders in te lichten.

10,0

Maarten

Score

Ik heb de hulp van Mevrouw van den Oever als zeer prettig ervaren. Ik merkte dat ze net dat stapje meer zet dan andere waardoor je het gevoel hebt dat ze voor je door het vuur gaat, ook als dit een kleine zaak betreft. Ik ben zeer goed geholpen met een positief resultaat. Ik zou Mevrouw van den Oever dan ook zeker aanbevelen!

10,0

Gregory

Score

Ik ben heel tevreden geweest met deze dame als advocaat luister goed is geduldig en communiceert goed merkte ook dat ze heel betrokken was in mijn zaak waardoor ik me ook beter kon openstellen ze doet wat ze moet doen dus zeker een aanrader Groetjes

10,0

Jordy

Score

Perfect geholpen en begeleid.

10,0

Harry Guijt

Score

Vanaf dag 1 had ik een goed gevoel bij mevr van de oever ik voelde me op me gemak en ze heeft me erg goed geholpen in de zaak

10,0

Steve

Score

Betrokken en goede adviesen

10,0

Tariq

Score

Mijn advocaat Van den Oever heeft mij geholpen bij mijn zaak. Ze heeft zich heel goed ingezet met alles wat ik haar vroeg en ik denk niet dat ik een betere advocaat had kunnen vinden. Van den Oever was mijn Pro Deo advocaat en ze heeft voor de beste uitkomst gezorgd.

1 2