Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

7,0

Davy

Score

Super goede begeleiding gehad. Wel geschrokken van de vele kosten die ik heb moeten maken. Maar geloof dat dat meer aan tegen partij was dan aan Silke en mij. Maar het is wat het is en Silke bedankt voor de prettige samenwerking en adviezen.

9,0

Renée

Score

Mr. Skrotzki was vanaf de eerste afspraak duidelijk, heel sympathiek, had oog voor beider behoeften en wensen en door haar inlevingsvermogen voelde ik mij heel goed geholpen en professioneel geadviseerd.

10,0

Patrick

Score

Mr. Cremers en haar collega’s hebben mij op een zeer prettige en professionele wijze bijgestaan tijdens een zware periode. Afspraken werden altijd nagekomen, de bereikbaarheid was goed en er werd altijd zeer snel en adequaat gehandeld. Bij het geven van adviezen werden altijd de belangen van alle partijen betrokken.

10,0

Rianne

Score

Het was voor mij een vervelende keuze om een advocaat in te schakelen. Maar als je het dan doet zit je bij Nicole Cremers van Skrotzki van Bree en Cremers advocaten helemaal goed. Fijn laagdrempelig en heel deskundig. Bedankt voor jullie hulp!

9,0

Bart

Score

.

10,0

Ramses

Score

Oog voor wat echt belangrijk is. De kinderen en hoe het probleem verholpen kan worden zodat dit in de toekomst ten goede komt.

9,0

Monique

Score

Heel prettig contact, zeer betrokken en deskundig advies in een moeilijke tijd. Zeker aan te raden.

9,0

Marc

Score

Wij hebben ons gesteund gevoeld. Daarbij werd ons dossier deskundig en accuraat behandeld. Een aanrader.

10,0

Rob Wolters

Score

Heel betrokken en behulpzaam.

10,0

Jolanda

Score

Duidelijke uitleg, Vragen duidelijk beantwoord.Straalde rust uit.

1 2 3 4 5 6 7