Seen Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Ed van Dijk

Score

Leuke advocaat die weet wat ze doet!

10,0

Amy

Score

Prettige ervaring. Ben tevreden met de service.

10,0

Chantal Tielemans

Score

Yvette heeft mij uitstekend geholpen!!

9,0

Stephanie

Score

Mevrouw Seen heeft onze zaak goed opgepakt. Snelle actie, duidelijk wat er gaat gebeuren en altijd open geweest.

10,0

Miranda

Score

Ik ben heel blij dat ik bij seen familierecht terecht kon,ik ben goed geholpen en heb we hebben de zaak gewonnen.top

10,0

P. Vis

Score

Ik kwam binnen met veel dingen die onduidelijk waren. Mevrouw Seen is bij mij overgekomen als betrokken, rekening houdend met mijn onzekerheden. Legde alles heel duidelijk uit, was vooral bezig om alles fair af te handelen. Heeft vooral een adviserende rol gespeeld en heeft alle scenario's goed doorgegeven. Je bent zelf een leek op het gebied. Ook hield zij veel rekening met mijn emoties en wist precies wat er wel en niet gezegd zou moeten worden. Ze was absoluut in staat om mijn onzekerheden weg te nemen. Ik heb ook een dikverdiende bos bloemen gebracht de laatste keer.

8,0

Rick van der Kroon

Score

Enorm blij met onze samenwerking in mijn rechtszaak. Had geen betere advocaat kunnen wensen !

10,0

Tanja

Score

Seen helpt je goed bij het maken van de juiste keuzes. En kan prettig onderhandelen. Ze staat je op een vriendelijke en begrijpelijke manier te woord. En heeft verstand van zaken!

9,0

Linda

Score

Ik ben erg tevreden,heb mijn doel wat ik minimaal wilde halen gehaald, ben super vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen, daarover zeer tevreden. Ik ben alleen zelf niet echt fan van de mail en ben ivm corona weinig op kantoor geweest om de dingen te bespreken dat vond ik jammer, maar weet niet of dit dus altijd zo is!. Yvette is een aanrader, zij heeft mij super goed geholpen in de zaak! Bedankt dikke 9.5

10,0

Michel

Score

Hele goede uitleg gehad in een vrijblijvend eerste advies gesprek. Vervolgens, stap voor stap diverse keuzes voorgesteld door mr Seen. Hierin had ik altijd het gevoel dat ik zelf de keuze had welke stap het beste voor mij was, maar werd hier heel goed in begeleid door Mr Seen. Op kritische momenten is mr Seen heel vaak goed bereikbaar voor mij geweest.

1 2