Rijnland Letselschade Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Elly Slagter

Score

Renée heeft mij zeer goed geholpen bij het afhandelen van een letselschade. Op een vakkundige en betrokken wijze heeft ze het proces afgehandeld. Heldere en duidelijke communicatie.

10,0

Herman

Score

Begripvol voor ontstane letsel door ongeval. Prima afgehandeld, duidelijke uitleg, tijdige updates, waarbij wel hielp dat tegenpartij schuld bekende.

10,0

Pieter

Score

Door slachtofferhulp werd ik geattendeerd op de mogelijkheid advies bij een letseladvocaat in te winnen. Hierdoor kwam ik in contact met de heer Schümmer van Rijnland advocaten. De eerste aangename verrassing was dat hij tijdens mijn herstelperiode na het ongeval aan huis kwam om de zaak te bespreken. Vervolgens heeft hij de processen en de ongeval schade met de politie, verzekeraar, medici etc. geregeld. Het is een zaak van lange adem en doorzettingsvermogen waar ik zonder de hulp van mijn advocaat niet doorheen gekomen was. Door Rijnland advocaten is mijn schade met de verzekeringsmij uitstekend afgewikkeld.

7,0

Jose

Score

Een vriendelijke en oprechte afhandeling.

8,0

Karam

Score

Hij is best aardig en luistert heel goed en wilt alles heel goed uitleggen. Ook helpt hij met alle kleine vragen.

10,0

Chayenne

Score

Ik ben de afgelopen anderhalf jaar ontzettend goed geholpen door meneer Schümmer. Dankzij hem heb ik alles uit handen kunnen geven en heb ik me op mijn herstel kunnen richten. Ik ben hem dan ook heel erg dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor me.

10,0

Elise

Score

Ik ben erg blij met de manier waarop ik geholpen en ondersteunt ben door Rijnland letselschade advocaten. Zij hebben een hoop zorgen uit handen genomen en hadden bij alles een professionele houding en een geduldige uitleg. Ik hoop ze in de toekomst niet nodig meer te hebben, maar mocht het toch zo zijn dan zal ik zonder twijfel hun opnieuw inschakelen! Bedankt voor jullie hulp!

10,0

Emel

Score

Ik vind het top bedankt voor hulp. Uw bent echt goede advocaat

10,0

Aisha

Score

Top service

10,0

Corina

Score

Na ongeluk in 2012, dus jaren wachten heeft mevr. Bocxe de afhandeling met de verzekering gelukkig overgenomen. De communicatie via thuisbezoek, telefoon en mail was erg duidelijk en goed. Met alle vragen mocht ik mevr. Bocxe bellen of mailen en kreeg snel antwoord. Mevr. Bocxe heeft mijn letselschadevergoeding heel goed met de verzekering afgehandeld. Mevr. Bocxe bedankt voor al uw hulp.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11